• 瀏覽: 40,964
  • 回覆: 13
+8
引用:
原帖由 pqrdownloader 於 2021-10-20 09:12 PM 發表
原來條臭四收咗老尾錢,要返去打工作報告
最可笑既系白痴井蛙國人竟然蠢到以為有美國籍既人會同佢爭取民主

引用:
原帖由 SayYouSayMe 於 2021-10-20 09:41 PM 發表
點解呢條女可以攞美國護照?搞亂香港就走甩,係咪間諜呀?
人地應該一早已入籍,個任務就系昆白痴搞死香港

引用:
原帖由 manmangrey 於 2021-10-20 10:28 PM 發表
雅典語點叫黑警呢?其實佢地有冇大叫委任証?睇黎要光埋雅典
全世界應該得偉大既香港警察執法要比人睇委任證,香港地幾荒謬既事都可以發生

引用:
原帖由 Mike13 於 2021-10-21 01:08 AM 發表

係,更荒謬嘅係……………當年發生咗佔中之後,記得喺龍和道附近有班暴徒圍堵立法會,當時駐守在立法會內的警察交更換班,以及攜帶橡膠子彈、木彈等裝備進入立法會,居然守在立法會外那班暴徙說,要求檢查警方帶什麼物品進入立法會,但最不可思意係…………警方居然聽從暴徙的指令,讓那班暴徒檢查警方的隨行物品,你話……係咪荒天下之大謬?
所以點解烏合之眾既黃狗都可以玩到兩年,直至大老板菜菜子搞掂先收手

引用:
原帖由 696399 於 2021-10-21 06:57 AM 發表
其實為乜春,先唔理係乜旗,其行為已經可以拉走,阻住人地工作,香港將一D全世界最差嘅行為轉到世界各地的,完全唔知咩叫禮義
同黃狗講禮儀,吾撚系嘛

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2021-10-21 07:10 AM 發表

有個問題  佢點羅到美國謢照?
英美早30年前已經開始收攬香港既有心人,國籍當然吾少得,吾系人地點會甘放膽去拖香港後腿呢,最慘系數百萬白痴塘邊鶴,陪人顛,最終自己受返,早系03年本人已斷言香港人系世界上最蠢

引用:
原帖由 Cq17 於 2021-10-21 07:11 AM 發表
表面為香港人,實際是美狗
所以點解阿爺吾比香港人服兵役,因為香港遍地漢奸

引用:
原帖由 烈火雄雄 於 2021-10-21 07:59 AM 發表

你認為邵嵐係老尾安排的特務?
吾通中國安排咩,精英

引用:
原帖由 zxcvv 於 2021-10-21 08:21 AM 發表
點解係返美唔係赴美?本身就係美國人?美國人要黎香港讀書仲要讀城大?除左做間碟真係諗唔到其他理由。
佢應該系中途入籍既,即系入左大學有高人發現呢個系可造之才,跟住洗腦培訓.....一條龍服務,所以阿爺應該會諗計點樣廢雙重國籍人仕既武功

引用:
原帖由 鳳凰嫣韵444 於 2021-10-21 08:23 AM 發表

個名得一個字,又係啲北妹
連廣東人都唔係,仲係度扮香港人
最大可能系國民黨後代,好多對老共恨之入骨既都系呢種人

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-10-21 08:26 AM 發表

平日行街,一見到有人戴黑色口罩,我就覺得唔慌係好人
我都有同感,黃狗已經陀衰左黑呢個顏色

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-10-21 09:10 AM 發表

我對戴黑色口罩,尤其黑口罩加黑衫黑褲,更加反感
我直頭掉晒黑色衫

引用:
原帖由 鳳凰嫣韵444 於 2021-10-21 10:23 AM 發表

武漢琦夠話自己係國民黨啦,佢仲話自己係本土添。
北妹就彈開啦,連廣東人都唔係
其實香港吾止得廣東人,遠到雲南都大把

引用:
原帖由 tommwins 於 2021-10-21 10:12 AM 發表
而家d後生真係.....以為叫下口號就叫做完成使命
無膽又怕死既井蛙國人除左叫口號可以做到乜,如果黃狗亂港期間辣低幾件,黃狗一早收皮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]