• 瀏覽: 57,081
  • 回覆: 699
  • 追帖: 3
+26
引用:
原帖由 沙漠花花心事 於 2021-10-20 04:55 PM 發表
型仔一次,就柒足一世
人生最精彩的7年

黃畜正一 on9仔
天使cheap 到要落仔

以為自己係street fighter
點知現變成shit fighter

引用:
原帖由 沉默的肥龍 於 2021-10-20 04:48 PM 發表
前年10月旺角發生黑衣人凌空飛踢防暴警事件,一名涉事地盤工人承認非法集結及襲警兩罪,但否認企圖搶警員的霰彈槍,經審訊後被...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211020/photo/bkn-20211020162112704-1020_00822_001_01b.jpg?20211020163611

on9仔人生最精彩

新聞來源 ...
曱甴,抵死!

好多甲由手足表示為你打CLS三個字
然後今晚食黃店

7年之後應踢唔翻咁既水準.

king of a day
fool for a life time

佛山無影腳都要坐呀?

搶鎗七年咪執到囉,拎住條滕條都要七年吖。

好消息接踵而來, 呢一堆垃圾坐7年, 下一堆可能要15年, 恭喜黃屍!  

佢還有明天嗎

引用:
原帖由 沉默的肥龍 於 2021-10-20 04:48 PM 發表
前年10月旺角發生黑衣人凌空飛踢防暴警事件,一名涉事地盤工人承認非法集結及襲警兩罪,但否認企圖搶警員的霰彈槍,經審訊後被...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211020/photo/bkn-20211020162112704-1020_00822_001_01b.jpg?20211020163611

on9仔人生最精彩

新聞來源 ...
7年型仔

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-10-20 04:51 PM 發表
呢條懵撚當時被黑暴曱甴封為偶像
依家都係,不過佢用左人生暴寶貴嘅7年換連登仔一句偶像
如果李生比佢10%身家比我,我叫佢契爺叫7年都得

引用:
原帖由 u23dom 於 2021-10-20 04:53 PM 發表
曱甴一腳痛快卻換來監禁7年...果真被老美洗腦無極限
寧願做一秒英雄,都唔要做一世曱甴,就係呢啲囉😆

揸藤條打仆街曱甴都7年。呢條黃狗畜生死曱甴執L到啦!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]