• 瀏覽: 20,277
  • 回覆: 249
+5
引用:
原帖由 takkimok 於 2021-10-20 10:53 PM 發表

聽日揾10個嚟扮佢老母,反正冇人去查證佢身份
身份證都唔得 黃甴話要驗dna

引用:
原帖由 狂輸 於 2021-10-20 03:38 PM 發表
民進黨唔俾入,
港共亦唔承認台灣國,
自然亦談唔上司法互助,
所以咪要潘媽媽愛國愛埋陳同佳,
大人有大量放過佢囉﹗
唔係搞到林鄭同民建聯好似做咗場「大龍鳳」就唔好啦﹗
不過咁易俾林鄭同周周呃得嘅,
都預咗佢唔係咩深明大義嘅人囉﹗
逃犯條例你有有支持先

反問潘母一句,你夠膽去台灣嘈嗎?如果你夠膽去屌台灣政府,肯定好多香港人會支持你,包括小弟在內!!

引用:
原帖由 狂輸 於 2021-10-20 03:28 PM 發表
台灣殺人案疑犯陳同佳遲遲未赴台自首,案中死者潘曉穎的母親日前(18 日)邀請陳同佳、保安局長鄧炳強、警務處長蕭...

https://assets.thestandnews.com/media/resized/1200x630,cover/photos/245508319_10165477164195265_6970018465546082204_n.jpg

呢個潘媽媽認真唔識死﹗
...
台灣唔比人入境,點解唔去台灣對質?

彩你都有味

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-10-20 03:44 PM 發表
潘媽媽而家企係道德最高地,班濕尻人而家縮係老母個閪度。民建聯又話要爭取公義?
佢信錯左兩條賤人,無計。

引用:
原帖由 狂輸 於 2021-10-20 03:28 PM 發表
台灣殺人案疑犯陳同佳遲遲未赴台自首,案中死者潘曉穎的母親日前(18 日)邀請陳同佳、保安局長鄧炳強、警務處長蕭...

https://assets.thestandnews.com/media/resized/1200x630,cover/photos/245508319_10165477164195265_6970018465546082204_n.jpg

呢個潘媽媽認真唔識死﹗
...
收檔喇曱甴

要解釋已經解釋咗一百次,你唔明係你自己蠢。
人哋口水都乾埋都唔想再同你講嘢啦!

人地初心想討回公道,大家都會講到收左錢
連香討網友都識講的話,鄧先生會唔會唔識?如果識點解唔講?
退一萬步來說,定係本身香討立論站不住腳?

引用:
原帖由 天邊海角 於 2021-10-20 04:24 PM 發表
叫個女婿
尋銅鷄 出嚟見面先啦!
不如咁啦,叫陳同佳同佢個女搞場冥婚,另外叫佳佳俾筆禮金佢,件事就咁算數啦!!

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-10-20 03:44 PM 發表
潘媽媽而家企係道德最高地,班濕尻人而家縮係老母個閪度。民建聯又話要爭取公義?
如果照你噉講,潘老母同你嘅道德水平一樣,仲低過啲曱甴

其實真係唔關香港事

支持潘母去台灣申訴冤情

你唔叫台灣出埋黎?唔齊人  傾咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]