• 瀏覽: 30,013
  • 回覆: 258
+8
引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-20 02:22 PM 發表

露左餡
主導權在台灣

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-20 01:35 PM 發表
根據刑事陳報狀,當中提到台灣律師去年10月曾與陸委會指定「單一窗口」,即內政部刑事警察局鄭富禛股長聯繫,表明陳同佳希望盡速到台自首。根據內容,起初雙方會面融洽,並已觸及申辦簽證等細節,但之後事情突然急轉直下,陳同佳代表律師7次以電話與鄭股長聯繫,內政部卻對外否認陳同佳有按洽「單一窗口」。

https://image.stheadline.com/f/432p0/0x0/100/hd/2d5a1f8c0b7a3c0262d6d9eca930a90f/stheadline/inewsmedia/20211020/_2021102012433811754.jpg ...
條伯母收咗台灣錢呀

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-20 02:21 PM 發表

台灣比佢入境就得啦,協乜 L 野商啫

就係睇出潘母係隻棋,不過無作用

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-10-20 02:27 PM 發表

條伯母收咗台灣錢呀

佢自己就話無

個女死左都可以沉默2年 好野

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-20 01:57 PM 發表

潘母沉默兩年,上周終接受專訪,透過傳媒發公開信,要求陳同佳盡快投案。

https://www.hk01.com/突發/529141/01專訪-潘曉穎母哭問林鄭-仲要用納稅人嘅錢養陳同佳到幾時
佢老母直接飛去台灣省揾省長蔡英文投訴啦!垃撚圾。

台灣潘母

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-20 01:35 PM 發表
根據刑事陳報狀,當中提到台灣律師去年10月曾與陸委會指定「單一窗口」,即內政部刑事警察局鄭富禛股長聯繫,表明陳同佳希望盡速到台自首。根據內容,起初雙方會面融洽,並已觸及申辦簽證等細節,但之後事情突然急轉直下,陳同佳代表律師7次以電話與鄭股長聯繫,內政部卻對外否認陳同佳有按洽「單一窗口」。

https://image.stheadline.com/f/432p0/0x0/100/hd/2d5a1f8c0b7a3c0262d6d9eca930a90f/stheadline/inewsmedia/20211020/_2021102012433811754.jpg ...

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2021-10-20 02:42 PM 發表

我都唔明,呢單嘢有幾難!如果呢條PK真係想去自首,送張機票俾佢,飛機落地後,呆灣唔通唔捉佢??
冇入台簽證 飛機上唔到呀

叫佢呀媽去問台灣啦!關咩香港事。

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2021-10-20 02:42 PM 發表

我都唔明,呢單嘢有幾難!如果呢條PK真係想去自首,送張機票俾佢,飛機落地後,呆灣唔通唔捉佢??
black list 買唔機票上唔到機呀
華航呆灣架
買機票實名際架......井蛙

引用:

有網友答左你啦!

引用:
原帖由 cm923 於 2021-10-20 02:45 PM 發表
叫佢呀媽去問台灣啦!關咩香港事。
潘媽收呆灣錢果刻已經出賣左個女啦

引用:
原帖由 yourname 於 2021-10-20 02:31 PM 發表
個女死左都可以沉默2年 好野
就嚟立法會選舉,出年又冬奧,呢兩日希臘示威,美國聽證會又南誨制栽,時間配合啱啱好

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-10-20 02:49 PM 發表

潘媽收呆灣錢果刻已經出賣左個女啦
咪係囉!次次都包到咁密實,仲以為你係中東婆!驚你就唔好出嚟啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]