• 瀏覽: 7,323
  • 回覆: 145
+2
引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-10-20 11:54 AM 發表

好似冇埋,上次話要好似要佢地承應九二共識,佢地唔肯港府取消visa,跟住打埋vaccine就走晒
哦?🤔🤔

又有工開

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-10-20 10:57 AM 發表
台灣殺人案死者潘曉穎母親邀請陳同佳、保安局局長鄧炳強、牧師管浩鳴、及立法會議員李慧琼及周浩鼎等,今早(20日)在政府總部外「公開對質」,並

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201020/395272669953527808823615.jpeg/Ev3svYMiAsg_ZAkNXA9gTiGQ0nN41PxK8D6iQdU-okE?v=w1280r16_9
民建聯最早幫潘母,但潘母中途受泛民拉攏就跳糟去泛民嗰邊,仲同民建聯講冇特別進展就唔駛揾我,其實係潘母妳自己飛咗民建聯

呢兩年完全幫唔到妳係妳自己選擇嘅泛民,唔係民建聯

直至最近,泛民跟進妳嘅公民黨自行散黨,就再冇理妳,係潘母妳自己揀錯船上,與民建聯無優

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-10-20 11:55 AM 發表

係呀, 得幾個香港打工仔返工~
所以不用去請願了,反屋企煮飯啦 潘太🤔🤔

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2021-10-20 11:58 AM 發表

民建聯最早幫潘母,但潘母中途受泛民拉攏就跳糟去泛民嗰邊,仲同民建聯講冇特別進展就唔駛揾我,其實係潘母妳自己飛咗民建聯

呢兩年完全幫唔到妳係妳自己選擇嘅泛民,唔係民建聯

直至最近,泛民跟進妳嘅公民黨自行散黨,就再冇理妳,係潘母妳自己揀錯船上,與民建聯無優
又係你......嚮導廢噏!

好多船期去呆灣島LA
要去隨時都可上船

咁岩想重出返23同埋走犯
P母就先出黎打頭陣

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-10-20 12:00 PM 發表

又係你......嚮導廢噏!
講事實,你唔知我係邊個啫

所以我反對誣蔑潘母收台灣錢收泛民錢做show,毋須污衊潘母,講番事實就得

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2021-10-20 12:05 PM 發表

講事實,你唔知我係邊個啫

所以我反對誣蔑潘母收台灣錢收泛民錢做show,毋須污衊潘母,講番事實就得
我知~你係一條60s廢佬吖嘛!

靠民建不如放棄算了

儍的母
香港法律可以做什麼呢

引用:
原帖由 eclipseone 於 2021-10-20 12:08 PM 發表
靠民建不如放棄算了
民建聯亦都放棄潘母!

將香港搞成咁都仲有面出嚟?
點解唔叫嗰200萬人出嚟幫拖?

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-10-20 10:57 發表
台灣殺人案死者潘曉穎母親邀請陳同佳、保安局局長鄧炳強、牧師管浩鳴、及立法會議員李慧琼及周浩鼎等,今早(20日)在政府總部外「公開對質」,並

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201020/395272669953527808823615.jpeg/Ev3svYMiAsg_ZAkNXA9gTiGQ0nN41PxK8D6iQdU-okE?v=w1280r16_9
做叫你求中央代理台灣區審理此案㗎啦!
香港同台灣都係中國嘅地區,平起平坐,
台灣唔做嘢,香港憑咩去插隻手落去?
潘母真心想為女兒孫兒雪冤嘅,
早啲去北京啦!
香港因為你教出嗰咁嘅女已經撕裂到內出血,
再出手幫你,即係等同插香港人多一刀。
喺香港無論藍黃綠都冇人會睬你。

引用:
原帖由 遊鯤 於 20/10/2021 11:13 發表
不幸的人各有不幸的原因
可憐人必有可恨之處

引用:
原帖由 racyhk 於 2021-10-20 12:12 PM 發表
將香港搞成咁都仲有面出嚟?
點解唔叫嗰200萬人出嚟幫拖?
移咗民啦, 成日掛住二百幻!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]