• 瀏覽: 7,298
  • 回覆: 145
+2
做咩唔搵塗$2

你去趴趴走仲點幫呀

潘媽,依家香港政府真係愛莫能助,一切都要依法例去做,就算立法會議員都要守法,對嗎

大家都係消費佢個女,連佢自己都係咁

佢有冇表演即場打投案電話有冇人接聽

引用:
原帖由 48429876 於 2021-10-20 10:58 AM 發表
民建聯可以帶埋佢一齊去台灣大使館,申請埋庇護。
你搞錯了,台灣在港只有個辦事處🤔🤔

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2021-10-20 11:33 AM 發表

咁你又鳩噏咩香港地無人可憐佢…
咩鳩噏?你係咪可憐佢?你有幫佢咩?

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-10-20 11:46 AM 發表

仲要係, 無台灣人駐守的!

港府已經用盡辦法,仲用洗黑錢罪名比佢坐監坐咁耐,但台灣就係玩野,得把口,你醒未呢?

潘母趴趴走收咗呆灣騙子黨錢,隔幾月就走出嚟做戲,明明係呆灣不發入境證件問題,但就將茅頭指向陳同佳及港府,明顯轉移視綫,刻意為難及唱衰港府,依條八婆越來越乞人憎!

唔去香港嘅台北經濟文化辦事處,走去香港政府總部?

而家香港政府唔俾陳同佳出境?定係香港政府可以決定陳同佳入唔入到台灣境?

或者佢可以考慮去中聯辦求中央對台出兵,收復台灣後,一切好辦

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-10-20 11:50 AM 發表

仲要係, 無台灣人駐守的!
不是官方機構🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-10-20 11:46 AM 發表

好似冇埋,上次話要好似要佢地承應九二共識,佢地唔肯港府取消visa,跟住打埋vaccine就走晒

引用:
原帖由 快思飛 於 2021-10-20 11:53 AM 發表
潘母趴趴走收咗呆灣騙子黨錢,隔幾月就走出嚟做戲,明明係呆灣不發入境證件問題,但就將茅頭指向陳同佳及港府,明顯轉移視綫,刻意為難及唱衰港府,依條八婆越來越乞人憎!
你憎唔憎佢個女?

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-10-20 11:54 AM 發表

不是官方機構🤔🤔
係呀, 得幾個香港打工仔返工~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]