• 瀏覽: 4,668
  • 回覆: 19
台灣殺人案死者潘曉穎母親邀請陳同佳、保安局局長鄧炳強、牧師管浩鳴、及立法會議員李慧琼及周浩鼎等,今早(20日)在政府總部外「公開對質」,並

民建聯見無show做, 預咗唔會出席!

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/690 ... utm_medium=referral

https://youtu.be/4-sYtifyA5A

民建聯掂過 d 野全部冇好下場

在港無得搞㗎喇,去台灣碰下運氣啦潘媽

邊個咁得閒 ?

萬能插蘇X冷血殺人犯,  真係唔好彩   要帶眼識人!!!!!! 睇開D  要息懷   台灣佬玩嘢, 唔好同佢癲,   死者不是台灣人,  闊佬懶理,  一張入台證咁簡單,  玩出多樣花招,  又要證據, 又要初心, 又要司法互助,  要求多多, 巧立名目      得寸進呎,     台灣佬要乜 L證據??? 台灣佬又知香港有證據?????   陳某是台灣通緝犯    案發地點在台灣, 大L把證據在台灣佬手???  唔通在800公里遠的HK;    要乜 L陳某口供(statement)???  陳某都去投案/自首, 台灣佬可以慢慢去錄口供!!!!!   光頭蘇都一口咬定陳某是殺人犯[未審先判]!!!!!   陳某是有保持緘默權利??? 台灣佬要乜畀乜???  肯唔肯定台灣佬一定收貨???  真係好L天真, 懵醒醒   香港D政棍也如此低水準..    台灣佬玩9你????    台灣佬心虛驚死畏首畏尾,   台灣人內鬥內行,   外鬥外行,  費9事理佢, 

陳某快d去大灣區重新生活,  唔好係HK受政治逼害;全世界都知台灣佬偽善…  去美英要求政治庇護 費L是在HK受政治逼害   陳某已經坐完監,  香港係法治之都,  陳某吹你唔脹!!!!   陳某在HK沒有犯罪,Mike Pompeo, 前USA State Secretary (國務卿) 都話:「他是相信自己值得擁有每人應享有的自由和不可剝奪的權利  YANKEE 也會站在他一方」  要尊重法治唔係人治  一哭二淚三上吊,  情緒化冇L用,   政府幫是人情唔幫是道理,   唔好浪費公帑... 陳某去向不是特區政責任,亦無權過問。 唔L信就去問吓狀棍!!!!人人都係律師!!!!!!! 去求YANKEE幫拖,  Yankee一直在背後攪攪陣, 只要yankee肯首台灣佬就會接收陳某,   台灣佬最聽YANKEE話----------烚熟狗頭跪低認契弟  

梗係啦,邊個敢出黎送頭

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-10-20 10:52 AM 發表
民建聯掂過 d 野全部冇好下場
留低pat屎!

潘母去錯地方,梗係無人黎啦

引用:
原帖由 owen112233441 於 2021-10-20 11:56 AM 發表
潘母去錯地方,梗係無人黎啦
咪係, 台灣衹聽美、日話;潘母應該去找美、日幫手~

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-10-20 10:47 AM 發表
台灣殺人案死者潘曉穎母親邀請陳同佳、保安局局長鄧炳強、牧師管浩鳴、及立法會議員李慧琼及周浩鼎等,今早(20日)在政府總部外「公開對質」,並

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201020/395272669953527808823615.jpeg/Ev3svYMiAsg_ZAkNXA9gTiGQ0nN41PxK8D6iQdU-okE?v=w1280r16_9
去北京上訪

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-10-20 11:59 AM 發表

咪係, 台灣衹聽美、日話;潘母應該去找美、日幫手~
係囉,揾邊隻屎眼都搞唔清楚,佢個女真係死得ON9了

引用:
原帖由 owen112233441 於 2021-10-20 12:03 PM 發表

係囉,揾邊隻屎眼都搞唔清楚,佢個女真係死得ON9了
但又識屈佳佳食死貓喎!

佳佳應該出書
“殺人唔使坐監之成功例子”
起碼收到100萬版稅
改篇埋電影隨時多個0

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-10-20 10:47 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201020/395272669953527808823615.jpeg/Ev3svYMiAsg_ZAkNXA9gTiGQ0nN41PxK8D6iQdU-okE?v=w1280r16_9
咁不如叫林鄭攪多次逃犯條例!林鄭咁打得。

引用:
原帖由 tri333 於 2021-10-20 01:36 PM 發表

咁不如叫林鄭攪多次逃犯條例!林鄭咁打得。
下一屆先~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]