• 瀏覽: 6,683
  • 回覆: 17
觸發港府前年修訂《逃犯條例》的台灣殺人案疑犯陳同佳,自前年10月因洗黑錢案出獄後,至今未起行前往台灣自首,至今年6月離開警方安全屋。案中死者

潘太,你要去台灣揾蔡英文對質,問佢點解唔比陳同佳入境台灣自首先啱。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/690047/陳同佳案-潘母邀公開會面-李慧琼周浩鼎拒出席-無需要對質

問台灣點解唔收人嘛,響香港嘈乜野呢

其實想對咩質??

潘母利申有冇收台灣錢先啦

誰憐天下父母心

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2021-10-20 09:54 AM 發表
問台灣點解唔收人嘛,響香港嘈乜野呢
潘母要求香講成認台彎係國家,
潘母亦要求聯合國成認台彎係成員國
潘母更要求世衛比台彎加入

3大數球缺一不可領回完整遺骸

潘老母明玩野,廢燃事理你

呢個趴趴走媽媽真係好煩,只識鬧港府
而家係呆灣唔發入台證俾陳同佳,佢冇得去呆灣自首,關香港政府咩事

叫人哋出嚟同你公開會面做show,又唔去呆灣叫菜菜子出嚟同你會面

佢出獄住安全屋幾年,又話警方保護佢;而家唔俾佢住喇,俾佢出嚟自由行動,又話警方俾個殺人犯通街走,又話怕佢去殺趴趴走媽媽,咩Q都係你講哂啦

引用:
原帖由 monleegar 於 2021-10-20 09:44 AM 發表
觸發港府前年修訂《逃犯條例》的台灣殺人案疑犯陳同佳,自前年10月因洗黑錢案出獄後,至今未起行前往台灣自首,至今年6月離開警方安全屋。案中死者

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211018/526871276074045440593861.jpeg/9dzp22aP7KXDK08Bl3k4qR2ymVBy891p3N-JO9zfiTs

潘太,你 ...
當佢係癲婆, 廢事同佢對質. 佢應該去台灣搵蔡英文對質先啱.

尊貴忠誠廢物心諗妳同妳個女都無利用價值重同妳講乜九?

硬係唔搵主謀肥婆,好難解釋你唔係收左錢喎

其實潘母係唔係應該同蔡省長對質至啱?

引用:
原帖由 chun4321 於 2021-10-21 05:41 PM 發表
尊貴忠誠廢物心諗妳同妳個女都無利用價值重同妳講乜九?
建制忠誠廢物只愛吃人血饅頭。😡

引用:
原帖由 monleegar 於 2021-10-20 09:44 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211018/526871276074045440593861.jpeg/9dzp22aP7KXDK08Bl3k4qR2ymVBy891p3N-JO9zfiTs

潘太,你 ...
本應我好同情佢,但後來知道佢收台灣錢出來為難政府,發個女死難財,一D都唔同情。

引用:
原帖由 JJ_girl 於 2021-10-21 04:40 PM 發表
呢個趴趴走媽媽真係好煩,只識鬧港府
而家係呆灣唔發入台證俾陳同佳,佢冇得去呆灣自首,關香港政府咩事
叫人哋出嚟同你公開會面做show,又唔去呆灣叫菜菜子出嚟同你會面

佢出獄住安全屋幾年,又話警方保護佢;而家唔俾佢住喇,俾佢出嚟自由行動,又話警方俾個殺人犯通街走,又話怕佢去殺趴趴走媽媽,咩Q都係你講哂啦
比陳更恐怖

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]