• 瀏覽: 946
  • 回覆: 15
+2
由Delta變種新冠病毒變異成的亞變種病毒感染個案,近日在英國境內劇增。英國病毒學家警告,其中一種變種病毒株AY.4.2

由尾國化武變種Delta再變種Delta亞變種新冠病毒株,共存嘛,任由佢變種吧

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211019/bkn-20211019151801177-1019_00992_001.html

不停咁變,糜蟈佬害人不淺。

星加坡,韓國仲話與病毒共存,真係死得人多了

引用:
原帖由 T2. 於 2021-10-20 08:58 AM 發表
由Delta變種新冠病毒變異成的亞變種病毒感染個案,近日在英國境內劇增。英國病毒學家警告,其中一種變種病毒株AY.4.2

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211019/photo/bkn-20211019151801177-1019_00992_001_01b.jpg?20211019170243

由尾國化武變種Delta再變種Delta亞變種新冠病 ...
印度Delta己玩死而家Delta又變身

共存變共亡,一樣唧,手足話:英國有自由民主,乜都冇有怕!

西人以身養毒…遲早培育出一隻變種毒王滅絕人類……

唔記得邊度睇過,傳染力大左就其他方面弱左

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-10-20 09:06 AM 發表
一般來說,死得快就傳少幾個人,不過唔係一定

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-10-20 09:00 AM 發表

印度Delta己玩死而家Delta又變身
黑3人話人體內有幾萬億病毒,多個Delta駛乜大驚小怪

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-10-20 09:06 AM 發表
Delta唔可以用以前數據去推論,超過一個月至發病都已經超出病毒學家認知了
新野用新角度去想像

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-10-20 09:05 AM 發表
西人以身養毒…遲早培育出一隻變種毒王滅絕人類……12771487
尾國太恐懼中華血統,所以研製出絕育化武

引用:
原帖由 快思飛 於 2021-10-20 09:03 AM 發表
共存變共亡,一樣唧,手足話:英國有自由民主,乜都冇有怕!
當身邊人死吓一個...死吓又一個,人民反抗,國家傾覆在望

講咁多乜野變種, 
其實最勁O既都係 L452R美國變異病毒株, 
香港 10 單有 9 單輸入個案, 
都係呢隻美國變種病毒~ 

觀察下班共存友會變成咩環境

黃狗話打咗針咪當普通流感囉 ,平時流感都有人會死㗎啦,日日報有幾多人中流感有乜嘢意思呢

快點停吧!

主題標籤 #delta
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]