• 瀏覽: 55,963
  • 回覆: 720
+3
觸發港府修訂《逃犯條例》的台灣殺人案疑犯陳同佳,出獄近兩年仍未赴台灣自首,死者潘曉穎母親邀請陳同佳、保安局局長鄧炳強等人今早(20日)在政

鄧一哥係做到野 灰諧又得 強硬打黑暴又得。祝佢更上一層樓

潘母叫菜菜子對質好過啦

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/690604?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

路人皆知係台灣玩嘢,呢個媽媽究竟知道嗎?

台灣省根本黐膠線, 自首都唔准入, 簡直為政治, 去到邪惡!

引用:
原帖由 9big 於 2021-10-20 07:36 AM 發表
觸發港府修訂《逃犯條例》的台灣殺人案疑犯陳同佳,出獄近兩年仍未赴台灣自首,死者潘曉穎母親邀請陳同佳、保安局局長鄧炳強等人今早(20日)在政

鄧一哥係做到野 灰諧又得 強硬打黑暴又得。祝佢更上一層樓

潘母叫菜菜子對質好過啦

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/690604?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
菜菜孑心硬只玩政治,萊民條命已唔係首要,更何況hk人

潘老母直接到台灣省揾蔡英文省長抗議。

pk鄧除左講風涼話 搞政治 仲識做咩 不如你唔好同傳媒亂up 放低政治 應承哂台灣政府要求 咪可以解決件事

依家唔係政府唔放陳同佳出境, 係呆灣唔比他入境, 個阿媽都onXX, 日日係到吠, 真係想幫個女報仇就自己飛過去呆灣日日跪係呆灣省腫統苦求菜陰魂放陳同佳入境先有效

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-10-20 08:06 AM 發表
pk鄧除左講風涼話 搞政治 仲識做咩 不如你唔好同傳媒亂up 放低政治 應承哂台灣政府要求 咪可以解決件事
依家攪政治果個好似係潘大媽 同 呆灣政府喎
潘大媽唔去9叫呆灣政府 走去叫啲香港高官
呆灣明明係中國一部份 香港政府點樣同佢用國家層面溝通

奸邪妖獸最愛玩弄政治權謀。

引用:
原帖由 發財埋便 於 2021-10-20 07:44 AM 發表
路人皆知係台灣玩嘢,呢個媽媽究竟知道嗎?
未玩野之前

潘外母,既然冇咗個女,就當多咗半邊仔啦反正佢你個孫老豆

唔知潘老母今日又會唔會叭叭走

咁呢隻趴趴走曱甴婆又真係幾可憐, 比台灣佬利用佢出黎做小丑.

『是否到與台灣有邦交的國家要求引渡,都是他的自由………』

此話可圈可點

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-20 07:51 AM 發表
台灣省根本黐膠線, 自首都唔准入, 簡直為政治, 去到邪惡!
仲去邪惡台灣,咪L攪啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]