• 瀏覽: 56,480
  • 回覆: 720
+3
引用:
原帖由 zimax 於 2021-10-20 08:56 AM 發表

司法互助少少野都做唔到
你理解下司法互助背後含義先啦

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-10-20 08:06 AM 發表
pk鄧除左講風涼話 搞政治 仲識做咩 不如你唔好同傳媒亂up 放低政治 應承哂台灣政府要求 咪可以解決件事
多謝你哋令香港有國安法。

引用:
原帖由 9big 於 2021-10-20 08:15 AM 發表

依家攪政治果個好似係潘大媽 同 呆灣政府喎
潘大媽唔去9叫呆灣政府 走去叫啲香港高官
呆灣明明係中國一部份 香港政府點樣同佢用國家層面溝通
樓主, 你唔好同佢講咁多啦.
樓上條友講 "應承哂台灣政府要求 咪可以解決件事"
佢根本係台灣嘅人,
算數啦, 乜公義包括承認你台灣係一個國家咩?
宜家收就收, 唔收就算數, 講多都無謂.
乜嘢司法互助? 台灣得咩? 又唔係國家, 又無引渡法, 互條毛呀?
咁樣都得先係恐佈, 等如可以周街捉條友交俾其他國家, 無須法律基礎.
你台灣都唔可以咁玩啦, 當全世界白痴.

引用:
原帖由 william788 於 20-10-2021 08:58 發表

你攪笑嗎
台灣要求香港認可佢個獨立性先可以做疑犯轉交
但實情唔係香港要做咩,只要台灣俾人上機,落機嗰下拉就得嘅事,係台灣連機都唔俾人上
關香港政府鬼事
跟手粥著草去

算吧啦!話唔定佢個女已投胎了, 仲嘈乜鳩呀!

引用:
原帖由 發財埋便 於 2021-10-20 07:44 發表
路人皆知係台灣玩嘢,呢個媽媽究竟知道嗎?
究竟嗰位是否潘媽媽?咁佢老豆無出來既,點解嘅?

引用:
原帖由 賭爸 於 2021-10-20 08:58 發表

你真痴痴地
唔講法治
通街殺人放火啦
你生活係守法的地方 竟然係到鳩UP 講風涼話
我就好贊成用法治解決問題 咁你用法治黎解決比我睇 我咪拍哂手掌 但依家我淨係見到局長講話深表同情

台灣真係非常仆街,香港應該對台實施全面制裁

想玩下野,炒作下
唔比入境,但要人認罪

引用:
原帖由 9big 於 2021-10-20 07:36 AM 發表
觸發港府修訂《逃犯條例》的台灣殺人案疑犯陳同佳,出獄近兩年仍未赴台灣自首,死者潘曉穎母親邀請陳同佳、保安局局長鄧炳強等人今早(20日)在政

鄧一哥係做到野 灰諧又得 強硬打黑暴又得。祝佢更上一層樓

潘母叫菜菜子對質好過啦

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/690604?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
局長真幽默

我係陳同佳肯定準備著草

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-10-20 09:02 AM 發表

我就好贊成用法治解決問題 咁你用法治黎解決比我睇 我咪拍哂手掌 但依家我淨係見到局長講話深表同情
重新訂立逃犯條例?

如果地方係你嘅,唔駛前面特登加中國二個字嘅,大陸人會叫自己做中國上海人?中國廣州人?

特登加,咩原因好明顯!

一班垃圾賊毛藍老鼠,弱智兼白痴

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-10-20 08:06 AM 發表
pk鄧除左講風涼話 搞政治 仲識做咩 不如你唔好同傳媒亂up 放低政治 應承哂台灣政府要求 咪可以解決件事
香港人覺得鄧 sir 非常做到野喎
當然唔會期望漢奸走狗黑暴死曱甴會同意

點解唔同呀爺講 明明係中國領土 點解要求人😫😫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]