• 瀏覽: 12,663
  • 回覆: 103
+4
最好一世唔好通 我就唔會打針,中招咪食口服式疫苗囉 冇事冇幹唔通咁on9走去打針送頭咩

高薪養廢柴

唔係要等下任新特首先做到呀?

引用:
原帖由 大滾友 於 2021-10-20 11:47 AM 發表
CY 做番特首,一定好快通關
CY 好過黃奠

香港政府官員大部份食屎all 飯

直情由中央派人做特首啦港人治港梗本失敗

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-19 06:44 PM 發表
政制及內地事務局局長曾國衞今日(19日)在立法會表示,會爭取盡快舉行第二次會議,期望早日實現通關。曾國衞亦透露,疫情下有超過32萬人次透過「回港易」返港,至於透過「來港易」計劃來港的非港人超過8000人次。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202110/19/616ea032e4b0cf786e7a5121.jpeg

其實 ...
屌佢快撚啲通關!   願意配合通關要求果啲可以番大陸。
唔返大陸果啲自然唔需要配合,果堆人唔應該影響到其他人返去。

引用:
原帖由 吹唔漲掹唔長 於 2021-10-20 11:05 PM 發表

就係有人想香港人互相撕裂終日打架,咁就乜都唔駛做,等退休番「祖家」嘆世界
咁,咁大班傻仔人生太悶,無辦法啦

引用:
原帖由 學到老 於 2021-10-20 08:08 PM 發表
其實係特區內,特首真係大晒,一聲傳令就祇有照做,點解做唔好?因手下全是廢物,唔人頭落地根本無人聽命令去做,女人禍港而家我信,比返梁振英做啦!
自把自為(女人禍港)慘

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-10-20 11:17 AM 發表
再拖⋯好多男人過了適婚年齡 
你自私  咁D港女都會過適婚年齡

先聲明我唔係黃屍,呢個政府真係笑死人,咁高人工請班傻仔,個個淨係識話盡力去做去搞,將所有野簡單複雜化,早幾日陳大局長話要幾拾年先要搞得掂公屋輪侯,真係笑死人,呢個係人都知,請你番來係解決問題,唔係揾出問題,李十X講得好岩,叻人唔會入政府,無能力就爭崩頭去做

跟本班黃C講毒官員就係唔想通關

高薪低能,唔好再用D言語偽術,誤導人,乜野叫做防疫做法【盡量】一致,係要做到一模一樣

引用:
原帖由 Justinsa 於 2021-10-21 03:59 AM 發表

屌佢快撚啲通關!   願意配合通關要求果啲可以番大陸。
唔返大陸果啲自然唔需要配合,果堆人唔應該影響到其他人返去。
合理正確。
有市民係真正需要返大陸

引用:
原帖由 tomymt 於 2021-10-20 10:45 AM 發表
是否又搵藉口拖住先?
心照啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]