• 瀏覽: 12,692
  • 回覆: 103
+4
Total bull shxr

引用:
原帖由 _️_ 於 2021-10-20 10:47 AM 發表
香港班狗官成日話研究 對接 之後再對接
太空船都對接幾十次,香港同國內都對接唔到,香港淪落仲有因!

尸位素餐

其實係特區內,特首真係大晒,一聲傳令就祇有照做,點解做唔好?因手下全是廢物,唔人頭落地根本無人聽命令去做,女人禍港而家我信,比返梁振英做啦!

盡快配合內地做喇!

要返大陸就用內地健康碼,唔使煩

引用:
原帖由 ABBA9999 於 2021-10-20 04:08 PM 發表

人地一個鐘南山就實實際際·攪好個中國,條袁國勇能樣就得把死人口,****1!
重有果句「打疫苗死果啲人,其實唔打都係呢幾日就死,啲血管早塞哂」,我信報應

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-19 06:44 PM 發表
政制及內地事務局局長曾國衞今日(19日)在立法會表示,會爭取盡快舉行第二次會議,期望早日實現通關。曾國衞亦透露,疫情下有超過32萬人次透過「回港易」返港,至於透過「來港易」計劃來港的非港人超過8000人次。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202110/19/616ea032e4b0cf786e7a5121.jpeg

其實 ...
明知要一致咁重唔做野.

疫情下有超過32萬人次透過「回港易」返港,至於透過「來港易」計劃來港的非港人超過8000人次。<-- 人地來就得.
如果你同內地交換, 你的人要來, 先比港人上去.
咁一早通左關啦.

成班人都唔知係到做乜.

引用:
原帖由 學到老 於 2021-10-20 08:08 PM 發表
其實係特區內,特首真係大晒,一聲傳令就祇有照做,點解做唔好?因手下全是廢物,唔人頭落地根本無人聽命令去做,女人禍港而家我信,比返梁振英做啦!
因為個陳肇始係廢的.

一班㭍朱磚家,一班廢黃官,搞通關,唔肯跟內地政策一致,點搞都通唔到關

首先搵甚麽磚家先,如果搵啲淨係聞吓條屎渠,噏吓條鮮風氣喉,摸吓條劏魚佬毛巾,咁不如搵我做,起碼人工平一半

香港社會好大矛盾

一大部分人想通關

另一大部分人唔想通關

最好呢兩派人仕鬥生鬥死先,有結果,先做下一步啦

引用:
原帖由 RealPpl 於 2021-10-20 10:38 PM 發表
香港社會好大矛盾

一大部分人想通關

另一大部分人唔想通關

最好呢兩派人仕鬥生鬥死先,有結果,先做下一步啦
就係有人想香港人互相撕裂終日打架,咁就乜都唔駛做,等退休番「祖家」嘆世界

引用:
原帖由 古默默的魚蛋 於 2021-10-20 04:43 PM 發表
開幾多次會議都冇意義,方式方法都唔啱
呢班柒頭又喺度扯貓尾,拖時間。😩

唔明澳門做到而香港做唔到,定係有人唔想通關

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]