• 瀏覽: 12,659
  • 回覆: 103
+4
引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-10-20 12:32 PM 發表

香港的顧問磚家係用嚟同歐美接軌的
香港的顧問專家唔係用來洗廁所嘅咩?

引用:
原帖由 半夜回收的核心 於 2021-10-20 11:32 AM 發表
通關無望,因社運搞死香港,中央睇到YC話可以自給自足咪證明比你們睇是錯,跟本唔係疫情影響,你睇澳門咪一樣照通關
得罪皇帝,宜家做乜都無用

附件

Screenshot_20211017-164309_YouTube.jpg(78.63 KB)

Screenshot_20211017-164604_YouTube.jpg(82.03 KB)

Screenshot_20211017-164108_YouTube.jpg(76.25 KB)

垃圾專家,九Up 多過做,垃圾官員,研究多過做,兩年又兩年,

香港人要高效政府,同垃圾
Say No

一致?健康碼都做唔到點一致?😡😡😡

笑死我,兩年都嚟緊,仲講緊爭取第二次會議,真係唔該晒

提示: 違規內容已被屏蔽
如果, 一日未通關, 一日就唔出糧比呢班高官, 特首, 議員, 會唔會快手啲搞掂呢?

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-19 06:44 PM 發表
政制及內地事務局局長曾國衞今日(19日)在立法會表示,會爭取盡快舉行第二次會議,期望早日實現通關。曾國衞亦透露,疫情下有超過32萬人次透過「回港易」返港,至於透過「來港易」計劃來港的非港人超過8000人次。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202110/19/616ea032e4b0cf786e7a5121.jpeg

其實 ...
曾局長要求做到 "一致", 他的子女可否在國內升學, 升學後, 他的子女也要做到在北京發展

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-10-20 09:02 AM 發表
根本袁國勇etc 香港專家, 自以為事以為自己叻d...…...
so 成日同大陸唱反調
人地一個鐘南山就實實際際·攪好個中國,條袁國勇能樣就得把死人口,****1!

今時今日多兩年幾都通唔到關 ,不知所謂無能的正腐!

直接大陸的健康碼搬過嚟香港用!見唔到有咩問題!大多數正經普通人怕乜嘢私隱呀,你有做個咩呀犯法嘢咩,多鬼餘

仆你個臭街杏加橙, 呢條光頭曾發撚緊白日夢, 不撚知所謂.
[1] 譚耀宗禁足大陸, 唔准上北京開會.
[2] 林鄭娥上去廣州, 只得一半行程就要滾水淥腳返香港.
香港政府呢班膠棺根本冇可能再上深圳開第二次會議.

點為之盡量一致?1%?10%?定99%?點解做埋啲無謂野?內地要求點香港照跟便成。正如CY講,唔好阻住地球轉!

又話溝通,又話研究,
根本用大陸個健康碼就得,
搞左咁L耐,你班專家吃屎啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]