• 瀏覽: 12,664
  • 回覆: 103
+4
開幾多次會議都冇意義,方式方法都唔啱

引用:
原帖由 古默默的魚蛋 於 2021-10-20 04:43 PM 發表
開幾多次會議都冇意義,方式方法都唔啱
x 2

引用:
原帖由 Lc.kun123 於 2021-10-20 04:14 PM 發表
直接大陸的健康碼搬過嚟香港用!見唔到有咩問題!大多數正經普通人怕乜嘢私隱呀,你有做個咩呀犯法嘢咩,多鬼餘
米系,特登林啲問題來拖延通關。,用內地嘅健康碼有乜問題呢!

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-20 04:20 PM 發表
仆你個臭街杏加橙, 呢條光頭曾發撚緊白日夢, 不撚知所謂.
[1] 譚耀宗禁足大陸, 唔准上北京開會.
[2] 林鄭娥上去廣州, 只得一半行程就要滾水淥腳返香港.
香港政府呢班膠棺根本冇可能再上深圳開第二次會議.  
呢班死野害死香港人!搞左二年,呢個月來扮曬積極

引用:
原帖由 skii123 於 2021-10-20 04:43 PM 發表
又話溝通,又話研究,
根本用大陸個健康碼就得,
搞左咁L耐,你班專家吃屎啦
咪係!用內地健康嘛!梁振英話齋有人阻住個地球轉就係呢隻七婆!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-10-19 06:51 PM 發表
成日開會有L用咩!市民都睇唔到個結果
拖!拖!拖!

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-10-20 08:22 AM 發表

早前有磚家誤導市民谷打針能通關,以掩飾港英餘孽防疫不力。早有澳門作通關藍本,不過黃鄭話攪不懂什麼情況…
明修棧道,暗渡陳倉!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-10-20 05:05 PM 發表

都唔知要拖到幾時
可能要拖到換屆!

即係幾時?

引用:
原帖由 大滾友 於 2021-10-20 11:47 AM 發表
CY 做番特首,一定好快通關
一個無拍力既特首加一班無拍力既高官,有今日既情況係意料之中,合情合理

其實唔通都冇所謂,大部分市民都唔fucking care

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-10-20 12:32 PM 發表

香港的顧問磚家係用嚟同歐美接軌的
D十9磚家係最大曱甴痿任嘅?

其實我覺得行到呢到,係應該要有人問責了。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]