• 瀏覽: 73,001
  • 回覆: 525
  • 追帖: 3
+8
引用:
原帖由 freemind1 於 2021-10-19 04:25 PM 發表
成班AO 都係垃圾,高薪厚職,你死你事。
cy做啦⋯⋯

引用:
原帖由 ~kurapika~ 於 2021-10-19 04:52 PM 發表
譚生同梁生疑似暗示有極高層人員玩野, 無健康碼, 直至2047變左省份方能免隔離通關
林奠政府首席蟑螂🪳

引用:
原帖由 犬決長毛 於 2021-10-19 05:05 PM 發表
規定全部高價垃圾AO每月必須要上大陸上一日國情課, 如果超過24小時返唔到香港就減10%人工, 幾乎可以肯定好快就可以正常通關.
全部降三級就差唔多,減10%完全冇阻嚇力。

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-10-19 05:08 PM 發表

睇嚟香港真係有人唔想跟大陸用健康碼,諸多推搪
吾強剎安心
黃色血展現

有道理

引用:
原帖由 香港宇宙的馬桶 於 2021-10-19 05:34 PM 發表

好似係你唔明而家發生緊咩事囉。

柒婆冇能力就一早要踢支走佢返鄉下啦

引用:
原帖由 richardli008 於 2021-10-19 05:55 PM 發表
中央最擔心係有黃人CIA代理人去內地專登帶病毒入境,所以香港健康碼必須有全方位追縱功能!如果唔想被人追縱咪唔好上大陸咯!無人迫你去!
此乃事實,西方早有劣行用天花病毒毒害美洲原住民。香港不可以成為大陸病毒缺口,再次搞到大陸氹氹轉。美國就係才想谷爆大陸去割韭菜。

引用:
原帖由 kxkx 於 2021-10-19 05:28 PM 發表

董有數碼港
曾落實十大基建
梁推限奶令
梁總有一項重要政績,折雙飛!

仆你個臭街杏加橙林鄭娥阻撚住地球轉.
其實如果香港依足大陸的要求做, 一步一腳印咁做, 而大陸就改14+7為7日酒店隔離, 14日做家居監察, 總日數都係21日, 如果咁改, 有意返大陸的香港人都要燒炮仗慶祝.
依家在酒店隔離14日, 真係住到人都癲.   

引用:
原帖由 追憶 於 2021-10-19 04:22 PM 發表
香港與內地通關問題近日成為焦點,港府其中一個研究方向是讓港人自願申報行蹤,但全國人大常委譚耀宗直言內地不會接受。全國政協副主席、前特首梁振

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211019/527144999360401408067519.jpeg/5tOxmnLRdeFIeK4-6N0OZiVEEfKzE5g0nwbfIp8G3yI

如 ...
梁生今次講得無錯。。

明明用微信搞最易,膠官係要轉幾十個灣。仆佢個街

係咪講緊曱后7鵝

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]