• 瀏覽: 37,081
  • 回覆: 260
+10
睇得武俠小說多??

我左青龍,右白虎,老牛在腰間,龍頭在胸口,人擋殺人,佛擋殺佛!

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-10-19 15:33 發表
啲警察做緊啲乜?
btw,自從黑暴之後,師兄有無見過街上有警察巡邏?我足足有2年未見過。
我上次報警行人路有人踩單車,999叫我打去旺角差館,旺角差館個電話竟然2個鐘都無人聽。
真係消失的警察。

送佢去美國就變貓咁乖架啦

一定係痴線,睇佢姿勢已經知

扮緊喪屍🧟‍♂️

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2021-10-19 02:39 PM 發表
今(19日)上午11時54分,途人報案指有人在荃灣大河道18號持刀行走,警方派員到場搜索未有發現,將案件列作傻人發現跟進。而昨日(18日)下午4時許

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211019/527139178052325376129347.jpeg/TtIObO0r9n0hm9WJUXrEt3DLSDr4q63q0Z4MndGeDJ0

...
去英國喇,正一仆街

引用:
原帖由 四季無花果 於 2021-10-19 02:46 PM 發表
正常一早要捉啦。第二日仲系度?發起癲死得人多
睇到冇人報警
當地居民攪咩

點解佢又識得等過完車先過馬路嘅

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2021-10-19 03:38 PM 發表

btw,自從黑暴之後,師兄有無見過街上有警察巡邏?我足足有2年未見過。
我上次報警行人路有人踩單車,999叫我打去旺角差館,旺角差館個電話竟然2個鐘都無人聽。
真係消失的警察。
你侮辱驚察!!!

驚察係全港公墓園唯一可以加人工加增薪點的人.,點可以任你侮辱

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2021-10-19 03:38 PM 發表

真係消失的警察。
都有嘅, 不過, 真係少咗好多好多軍裝, 會唔會轉晒去做便衣

one piece 路飛

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-10-19 03:37 PM 發表

佢識投胎。
係歐美,佢死L咗十世。
因為上一世佢係美國就係咁行出街, 所以先有機會比佢投多次胎今世來左荃灣.

呢啲傻佬真係好危險

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]