• 瀏覽: 15,293
  • 回覆: 124
雖然我都覺得林鄭退位讓賢較好,但係都祝福佢快啲康復。

另外,典解咁多女人跌倒手骨折嘅?上次係鄭若驊,林肇始好似也傷過手

但戴卓爾夫人响北京扑街嗰次又冇乜事。

引用:
原帖由 woody666 於 2021-10-19 10:25 AM 發表

佢都未死, 你就咁開心, 等佢死先開心啦.
我諗到時唔只開心咁簡單..........

有因才有果

引用:
原帖由 hermanqk 於 2021-10-19 10:38 AM 發表
董伯伯「腳痛而請辭」
林鄭都可以學習下
「骨折而請辭」...   
手痛折骨手痛簽唔到文章更加要落台,

引用:
原帖由 北投公園 於 2021-10-19 11:31 AM 發表

係收咗5千蚊消費券嘅婆仔婆女鐘意佢呀!
手痛簽唔到文章下次點排5000文,所有派錢文件手痛簽唔到名冇得派😓

波仔加油

引用:
原帖由 凡間疑惑的作業 於 2021-10-19 01:39 PM 發表

你個仆街冚家剷又係到煽動,仇恨,搬弄事非,妄議政府重要官員
你依家乜L嘢事呀!一開口就鬧我!我有得罪你咩!好呀!先撩者賤!你隻仆街冚家鏟死黃屍冇腦冇家教賤種,我地中國香港人未L驚過你地呀!我地有強大嘅中國做後盾,你繼續去瀬美,英賊屎眼啦!死L開啦死黃屍,畜牧賤種漢姦走狗賣國賊!

引用:
原帖由 xxcxxc 於 2021-10-19 10:20 AM 發表
佢應該多點休息, 最好放病假至任期完結.
x4……

引用:
原帖由 woody666 於 2021-10-19 10:25 AM 發表

佢都未死, 你就咁開心, 等佢死先開心啦.
好啦.  比加超做acting , 一班黑暴 + 黃人可以仆街啦.  

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-10-19 02:53 PM 發表

好啦.  比加超做acting , 一班黑暴 + 黃人可以仆街啦.  
香港人的期望,香港人加油!

X 99999999999999

拒排急診至少7個幾鐘啦!所以朝早先出院。
其實排7個幾鐘急診做咩唔住院,傻溉。

排7個幾鐘急診係有理由要求住院溉,識唔識嘢亞,蠢豬。

事到如今,好似唔覺有國家領導人,對佢發表親切慰問。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]