• 瀏覽: 15,336
  • 回覆: 124
引用:
原帖由 woody666 於 2021-10-19 10:23 AM 發表
真失望, 跌佢唔死.
佢就好小事你跌親就唔知

引用:
原帖由 海島進擊的豬豬 於 2021-10-19 10:40 AM 發表
愛國點解睇西醫?
又話黑醫護?

下次再仆街就死返大陸睇啦
你咁憎中國你每日食外國野㗎,唔好有口話人無口話自己喎,重有重唔死去英國重喺中國香港做乜嘢

引用:
原帖由 春天進擊的表姐 於 2021-10-19 10:20 發表
見到佢唔知點解好想笑
典解既?

引用:
原帖由 freemann2006 於 2021-10-19 12:09 PM 發表
黃絲惡報陸續出現,終於輪到呢隻大黃絲,希望個天繼續要佢找數!
林鄭係黃C?

早日康復

集中精神唔夠,體力透支,下台吧!

最憎女人做領導才能,思想太蠢。

祝早日康復。

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2021-10-19 12:39 PM 發表

林鄭係黃C?
係大黃C

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-10-19 10:19 AM 發表
一路走好,我為你默哀,RIP
跌少少又點會一路好走到呢?

引用:
原帖由 thanks橋 於 2021-10-19 09:58 AM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211019/photo/bkn-20211019002543020-1019_00822_001_01b.jpg?20211019095210

特首辦表示,行政長官林鄭月娥昨日(18日)晚上在禮賓府跌倒,自行前往醫院,經醫生檢查後證實右手手肘輕微骨折。按醫生建議,林鄭月娥留院觀察,並暫時休假。她留院觀察一晚後,今早(19 ...
呢個系最好落台哪藉口,玩埋仼期健康理由請辭,比個有能力嘅上,最長系亞爺安排落嚟嘅,冇人情牌打,冇咁多瓜葛!

引用:
原帖由 freemann2006 於 2021-10-19 01:19 PM 發表

係大黃C
你個仆街冚家剷又係到煽動,仇恨,搬弄事非,妄議政府重要官員

引用:
原帖由 thanks橋 於 2021-10-19 09:58 AM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211019/photo/bkn-20211019002543020-1019_00822_001_01b.jpg?20211019095210

特首辦表示,行政長官林鄭月娥昨日(18日)晚上在禮賓府跌倒,自行前往醫院,經醫生檢查後證實右手手肘輕微骨折。按醫生建議,林鄭月娥留院觀察,並暫時休假。她留院觀察一晚後,今早(19 ...
跌到咁傷,辭職啦!退休啦!對大家都好

工傷 ,唔火少得

去急症室有無等八個鐘?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]