• 瀏覽: 146,558
  • 回覆: 55
  • 追帖: 2
+53
再睇返印度,
按以下報告,
https://www.ndtv.com/india-news/india-records-80-murders-77-rape-cases-daily-in-2020-ncrb-report-2542736

印度去年強姦數字是平均每天77單

1天24小時=24x60分鐘
=1440分鐘÷77單

結果是每18.7分鐘就發生一單強姦案

美國這個每分鐘就發生一單的強姦案大國,阿印度你有排都追唔到佢!

所以,世界主流媒體幾仆街?不斷幫美國漂白,隱惡不宣,這班主流黑記真係死一百次都都償還唔到佢地罪行

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-23 12:52 PM 發表
再睇返印度,
按以下報告,
https://www.ndtv.com/india-news/india-records-80-murders-77-rape-cases-daily-in-2020-ncrb-report-2542736

印度去年強姦數字是平均每天77單

1天24小時=24x60分鐘
=1440分鐘÷77單

結果是每18.7分鐘就發生一單強姦案
...
留意,有睇過美國那些x級成人片的,都會發覺美國佬是超邪惡,直頭殘忍及惡毒,比印度有過之而無不及!

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-10-23 07:13 PM 發表

冇梗係睇唔到,住香港,none of ur business
而家應放眼世界,因為世界唔係只有香港!做香港人應要有世界觀!

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-10-24 12:33 AM 發表

你嘅世界得中國
你唔係同我拗緊美國同印度咩

而來你仲未入到題

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-10-23 07:17 PM 發表

呢個幾時,加拿大叻過中國都叫傀儡?淨係印度多美國唔多,16-19歲都係處女,你唔洗屈啲美國人喇
篇統計係加拿大出, 你質疑加拿大呀?

美國一至兩分鐘就有一單強姦案發生, 勿忘美國只是印度人口的四分一, 但印度就18分鐘先發生一單強姦案

美國這第一, 邊個夠佢黎呀

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-10-24 12:44 AM 發表

入哂
美國每年的強姦案件約140000單
但印度就28,XXX單

美國太勁了, 指強姦方面
不過, 美國立國二百多年,又有邊年唔強姦他國?邪惡帝國, 而家正強姦緊台灣省, 台積電要獻身喎

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-10-24 11:52 AM 發表

你問邊個都係話印度最多,美國好多方面都強
只是標題被有心毒媒轉了視線, 淡化西歐的強姦嚴重情況

你唔係連統計數字都扮唔識睇嘛
美國每個零分鐘就發生一單, 但印度就約18分鐘分生一單, 加上印度人口是美國四倍, 你唔係咁都唔識分析嘛?

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-10-24 07:07 PM 發表

你問邊個都話印度,你唔係以為你可以推翻下話
邊個話印度最勁?
你攞出黎囉?
網上十大強姦國, 印度都唔係第一就係事實,
想抹印度第一, 似乎你想幫白人國度漂白吧

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-10-24 08:10 PM 發表

印度第一強姦,得你唔知
係你要打橫黎, 數據已話你知, 唔係

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-10-25 12:30 PM 發表

人已話你知,係
打橫黎你都認??

引用:
原帖由 salabit 於 2021-10-25 01:06 PM 發表
見到俾男人更老粗的港女,見到都費事扯
港女質素的確每況愈下!

唔知係咪佢地wet得多,好多都冇了青春氣息!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]