• 瀏覽: 146,798
  • 回覆: 497
  • 追帖: 2
+53
引用:
原帖由 ken-man 於 2021-10-19 08:30 AM 發表
好學唔學,學啲休班譬,底拉。
黃屍咁快割蓆!快過核爆!

有咩好影

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-10-19 08:31 AM 發表

巾幗雯女!?
嗰個5X歲

引用:
原帖由 胡姫爸爸 於 2021-10-19 08:59 AM 發表
比人望下條底褲有乜所謂
x2

引用:
原帖由 alexlcw2003 於 2021-10-19 09:41 AM 發表

黃屍咁快割蓆!快過核爆!
佢地不嬲都係咁,曱甴一出事,黃營就想甩鑊

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-19 12:40 AM 發表
15歲少年港鐵土瓜灣站偷拍裙底被捕。今(18日)下午4時許,警方接獲一名31歲女子報案,指在土瓜灣站一條扶手電梯,懷疑遭人以手提電話偷拍裙底。警方接報到場,以涉嫌窺淫罪拘捕一名姓馬15歲少年,案件交由九龍城警區刑事調查隊跟進。據了解,被偷拍的31歲女子姓鄧,為一名女藝人。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210609/479272169965490176910328.jpeg/NAA7yGM_aChIHVMk_GD6qLAEjYIZhQ3-k7VwAKW1cAA?v=w1280r16_9
光覆底環囉。

引用:
原帖由 花露水 於 2021-10-19 12:43 AM 發表
鄧性女藝人?
子棋

引用:
原帖由 derrickt 於 2021-10-19 09:18 AM 發表
鄧穎芝?鄧麗欣?鄧紫棋?鄧達智?
前兩個40都有,鄧紫棋30長居內地,後者男人,應該5字頭

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-19 12:40 AM 發表
15歲少年港鐵土瓜灣站偷拍裙底被捕。今(18日)下午4時許,警方接獲一名31歲女子報案,指在土瓜灣站一條扶手電梯,懷疑遭人以手提電話偷拍裙底。警方接報到場,以涉嫌窺淫罪拘捕一名姓馬15歲少年,案件交由九龍城警區刑事調查隊跟進。據了解,被偷拍的31歲女子姓鄧,為一名女藝人。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210609/479272169965490176910328.jpeg/NAA7yGM_aChIHVMk_GD6qLAEjYIZhQ3-k7VwAKW1cAA?v=w1280r16_9
維基見鄧伊婷31歲。
唔知……

相定老母?

罪魁禍首是那個發明
電話可以影相的, 電
話故明思義是用通話
來溝通的電子工具,
做咩無情情加個相機
落去呢!

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2021-10-19 09:42 AM 發表
有咩好影
好難明白心理變態嘅人
嘅思路。。。

邊位女藝人

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]