• 瀏覽: 146,599
  • 回覆: 497
  • 追帖: 2
+53
引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-10-19 08:31 AM 發表

巾幗雯女!?
31歲喎

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-10-19 09:01 AM 發表

我估係呢個
呢個28咋

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-19 12:40 AM 發表
15歲少年港鐵土瓜灣站偷拍裙底被捕。今(18日)下午4時許,警方接獲一名31歲女子報案,指在土瓜灣站一條扶手電梯,懷疑遭人以手提電話偷拍裙底。警方接報到場,以涉嫌窺淫罪拘捕一名姓馬15歲少年,案件交由九龍城警區刑事調查隊跟進。據了解,被偷拍的31歲女子姓鄧,為一名女藝人。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210609/479272169965490176910328.jpeg/NAA7yGM_aChIHVMk_GD6qLAEjYIZhQ3-k7VwAKW1cAA?v=w1280r16_9
曱甴無免費天使玩無得發洩?

佢父母慘D。

引用:
原帖由 ken-man 於 2021-10-19 08:30 AM 發表
好學唔學,學啲休班譬,底拉。
手足嚟喎,為民主自由嘛!

引用:
原帖由 ji2912 於 2021-10-19 09:05 AM 發表
31 姓鄧
https://zh.wikipedia.org/wiki/鄧伊婷
I think so

警察執法啦!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-10-19 09:23 AM 發表
15歲仔性慾就咁強,到大個仲得了
有手足支援,話對方系藍,做乜都得!

一影裙底,前途盡毀~~~突然諗度呢句~~~贈下慶~~唔好打我~~~

曱甴仔

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-10-19 08:51 AM 發表
鄧小巧 
小學雞肥婆都唔放過,,,大雞蘢,巨蘿友。

又一隻黃屍禽獸被拉,還香港清新空氣

Mola

引用:
原帖由 剎華 於 19-10-2021 09:33 發表
一影裙底,前途盡毀~~~突然諗度呢句~~~贈下慶~~唔好打我~~~
警方可用此句做教學宣傳口號哇~~~~唔使多謝我~~~

😎

附件

IMG_20211019_094022.jpg(150.02 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]