• 瀏覽: 8,253
  • 回覆: 102
  • 追帖: 1
+5
台灣殺人案受害人潘曉穎的媽媽,邀請案件疑犯陳同佳以及曾牽涉事件的多人,周三早上11點到政總外「面對面問清楚」,同時讓陳同佳即場打電話投案。其...

哈, 潘母做咗condom, 有咩人願意幫佢?

新聞來源連結:

http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2263879/

潘媽都幾搞笑, 如果佢自首係可以落CHARGE, 香港警方一早做左些啦...

莫非佢轉行做城市論譠, 想搵下外快, 做下TALK SHOW有錢收?

相信佢嘅記者會都唔會有乜嘢人肯出席,會出席嘅應該都係潘媽嘅同路人,大家不妨放長雙眼睇下

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-10-18 09:05 PM 發表
台灣殺人案受害人潘曉穎的媽媽,邀請案件疑犯陳同佳以及曾牽涉事件的多人,周三早上11點到政總外「面對面問清楚」,同時讓陳同佳即場打電話投案。其...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20211018/share_2021101820444554014.jpg

哈, 潘母做咗condom, 有咩人願意幫佢?

新聞來源 ...
李慧琼周浩鼎幾時做咗台灣話事人?

引用:
原帖由 whoamiar 於 2021-10-18 09:10 PM 發表
潘媽都幾搞笑, 如果佢自首係可以落CHARGE, 香港警方一早做左些啦...

莫非佢轉行做城市論譠, 想搵下外快, 做下TALK SHOW有錢收?
建議潘母, 轉行做YouTuber.

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-10-18 09:10 PM 發表
相信佢嘅記者會都唔會有乜嘢人肯出席,會出席嘅應該都係潘媽嘅同路人,大家不妨放長雙眼睇下
淨係記者人數, 已夠充斥整個電視螢幕, 人氣鼎盛~

引用:
原帖由 人一黃腦便殘 於 2021-10-18 09:11 PM 發表

李慧琼周浩鼎幾時做咗台灣話事人?
潘母應該邀請中華旅行社, 派代表出席解答~

老實講,一日台灣唔收人,無人幫到佢
出席甚至出句句聲都只會畀佢擺上枱
以後辰時卯時煩住你做新聞

生人勿近啦

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-10-18 09:17 PM 發表
生人勿近啦
放心, 管牧師話陳同佳唔出席~

自己上台唱戲,卻要其它人出錢搭台。
啋佢嗰個都傻嘅。

引用:
原帖由 遊鯤 於 2021-10-18 09:24 PM 發表
自己上台唱戲,卻要其它人出錢搭台。
啋佢嗰個都傻嘅。
所以叫佢拍片, 掟上YouTube!

我清楚知道疑凶樣貌,卻從黎未見過所謂受害者母親嘅五官!!!!!到底依家係邊個唔見得人?

引用:
原帖由 急屎 於 2021-10-18 09:27 PM 發表
我清楚知道疑凶樣貌,卻從黎未見過所謂受害者母親嘅五官!!!!!到底依家係邊個唔見得人?
潘母擔心緊, 自身安全!

呢個潘老母除咗9屌玩野仲會有乜好野,比着我睬佢都有味

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]