• 瀏覽: 22,599
  • 回覆: 114
+2
引用:
原帖由 alexlcw2003 於 2021-10-18 05:49 PM 發表

澳門依家係咪用大陸套健康碼?

係啊由上年用到而家喇,由上年2020年5月已經可以自由往來中國和澳門...

引用:
原帖由 paulchen 於 2021-10-18 06:35 PM 發表
香港人自己攞嚟衰抵X死
寫紙仔亂填
連安心出行都做假
阿爺又點會解封
港膠官仲講到自己香港居民高質可以自我申報

點可能?

陳笑恥 lam ban yuet or eat shit la

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-18 05:35 PM 發表
澳門新冠肺炎疫情暫見緩和,珠海當局今日(18日)宣布,由明日(19日)正午12時起放寬經珠澳口岸入境的防疫措施,即僅需持

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211018/photo/bkn-20211018161023266-1018_00822_001_01b.jpg?20211018165452

澳門新冠肺炎疫情暫見緩和,珠海當局今日(18日)宣布,由明 ...
林病班廢物真係害能死香港人,重講佢會做多幾年真係痴能線。我覺得阿爺派人落黎管好過啦。咪再害9香港人。

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-18 05:35 PM 發表
澳門新冠肺炎疫情暫見緩和,珠海當局今日(18日)宣布,由明日(19日)正午12時起放寬經珠澳口岸入境的防疫措施,即僅需持

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211018/photo/bkn-20211018161023266-1018_00822_001_01b.jpg?20211018165452

澳門新冠肺炎疫情暫見緩和,珠海當局今日(18日)宣布,由明 ...
澳門全民檢測,又唔會好像香港咁隨便俾阿豬阿狗豁免特權,又跟內地健康碼,當然可以通關。香港連個好普通的安心出行都冇膽強制實行,最過份的係政府部門都仲可以填紙仔,真係很廢。

引用:
原帖由 paulchen 於 2021-10-18 06:35 PM 發表
香港人自己攞嚟衰抵X死
寫紙仔亂填
連安心出行都做假
阿爺又點會解封
黃畜吾犯法
黑𨳊人憎事吾做

香港搞個健康碼,搞咗年半都搞唔到

引用:
原帖由 方外野士 於 2021-10-18 07:55 PM 發表

睇香港淫點死囉。
香港好多人都唔用安心出行app。
寧願填紙仔,仲要都唔知會唔會亂咁填?

200萬01人會唔會聽政府話係人都知?

不過都唔怪得林鄭月娥,因為如果追蹤到行程,班黃友又話違反私人條例。

我自己覺得,如果出遊人士,自願使用內地健康碼,同意追蹤自己行蹤,我覺得冇問題。

🤔🤔🤔
九成亂填

引用:

澳門人真係幸福

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-18 06:24 PM 發表
我剛才聽香港電台, 聽到主持人講深圳的對接官員將會來香港考察, 都唔知流定堅, 香港乜都唔做, 深圳官員來香港睇乜嘢?
落來掃貨

引用:
原帖由 ar2man 於 2021-10-18 08:09 PM 發表

港膠官仲講到自己香港居民高質可以自我申報

點可能?
高質??膠汁咋化??

哈哈哈香港政府搞到裡外不是人,一早同世界對接咪好,依家要同牆國通搞清零,人哋玩鳩你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]