• 瀏覽: 49,106
  • 回覆: 687
+7
引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2021-10-23 11:47 PM 發表

修左例就滿足到要求 我唔明你話要加附件係咩玩法 仲要懶高深咁 不如你解釋下
依家重提修例唔代表當初200幻人唔會再衝出黎暴動
佢地寫悔過書自首或者可以令政府再有勇氣提出修例既
而家再提出修例,邊個敢出來嘈! 你咁都問? 吾怕拉呀

引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2021-10-23 10:44 PM 發表

嘩 上兩個post就話玩泥沙
依家有理冇理亂修例就押去台灣 話唔理台灣收唔收依啲就唔係玩泥沙啦?🤫
雙標我都明 都唔好咁明顯呀🤫
語毛論次

引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2021-10-23 10:35 PM 發表

一班人用妄想去否決 我都唔知有咩討論空間 
文宣我睇過 你有冇妄想以外既新野可以提出?
逃犯修定咪「壽終正寢」囉,又唔係?
妄想乜?

引用:
原帖由 4ichicken 於 2021-10-23 11:33 PM 發表

見佢地係咁兜就知,真辛苦
好多次都想比位佢落,但死係要撐

引用:
原帖由 4ichicken 於 2021-10-24 12:27 AM 發表

而家再提出修例,邊個敢出來嘈! 你咁都問? 吾怕拉呀
19年反修例暴動就唔違法?

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-10-23 12:46 PM 發表
呢度有兩個人真係好無用,證據又攞唔出嚟,只係得把口講,仲要死雞撐飯蓋。
如果討論係靠想像,主觀偏見嘅,咁仲討論嚟做乜呀。
仲有人最好笑,明明自己都露埋底都要死撐,最可笑就係唔敢提1450而要改成1945,呢啲咪叫做崩口人忌崩口碗囉。
有乜就正面回應,點呀等緊你小柒你主子,
1945 ,1450 都幫唔到你

引用:
原帖由 faigary 於 2021-10-24 12:32 AM 發表

語毛論次
話自首係玩泥沙既又係你🤫
唔理台灣就押人過去就唔係玩泥沙了🤫

引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2021-10-24 12:41 AM 發表

話自首係玩泥沙既又係你🤫
唔理台灣就押人過去就唔係玩泥沙了🤫
司法互助下,邊個唔理台灣就咁押人過去? 你想講乜?

老實講,五毛來來去去得幾招,講唔掂一係人生攻擊,一係玩賴皮,再唔係玩語毛論次

引用:
原帖由 faigary 於 2021-10-24 12:34 AM 發表

逃犯修定咪「壽終正寢」囉,又唔係?
妄想乜?
係呀🤫
所以咪叫潘老母認命🤫
反正政府修例“壽終正寢”之後冇野可以做了🤫

引用:
原帖由 faigary 於 2021-10-24 12:45 AM 發表

司法互助下,邊個唔理台灣就咁押人過去? 你想講乜?

老實講,五毛來來去去得幾招,講唔掂一係人生攻擊,一係玩賴皮,再唔係玩語毛論次
🤫其實你係咪冇睇過佢打乜就reply

附件

SmartSelect_20211024-004652_Chrome.jpg(80 KB)

SmartSelect_20211024-004638_Chrome.jpg(138.15 KB)

引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2021-10-24 12:47 AM 發表

🤫其實你係咪冇睇過佢打乜就reply
喂,家下唔係逃犯修例有問題,而係走去抽水搞埋送大陸,香港人最感感,咁既政治觸角都無?定有人想玩政治?
有條例,而台灣又同意,咁送去上機台灣唔收就台灣問題。

家下都無條例,人地台灣又無答你乜,你走去買張機票綁佳仔上機人地點收?

你要講幾多次先願意明?

引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2021-10-24 12:45 AM 發表

係呀🤫
所以咪叫潘老母認命🤫
反正政府修例“壽終正寢”之後冇野可以做了🤫
條例抽完水搞鑊粥,拍個屁股就乜都唔做?

引用:
原帖由 faigary 於 2021-10-24 12:55 AM 發表

喂,家下唔係逃犯修例有問題,而係走去抽水搞埋送大陸,香港人最感感,咁既政治觸角都無?定有人想玩政治?
有條例,而台灣又同意,咁送去上機台灣唔收就台灣問題。

家下都無條例,人地台灣又無答你乜,你走去買張機票綁佳仔上機人地點收?

你要講幾多次先願意明?
你明知依個係香港處理唔到既憲制問題
中國香港自己點違背一中原則🤫
你都唔好將我依句又扯埋去咩矮化台灣 依個本來就係香港去滿足台灣司法互助同香港憲制既唯一方法🤫
件事未到雙方政府開始傾 我都唔明點矮化對方🤫

台灣同意 但台灣唔收 係咩新玩法黎 你咁樣就真係搞到我唔明了

其實你話自首係玩泥沙 我係接受咖🤫
所以我咪一直話叫潘老母認命 唔係講笑咖🤔
因為依家真係冇野可以做🤔

引用:
原帖由 faigary 於 2021-10-24 12:58 AM 發表

條例抽完水搞鑊粥,拍個屁股就乜都唔做?
咁仲有啲咩可以做🤫

引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2021-10-24 12:38 AM 發表

19年反修例暴動就唔違法?
之前參輿既咪俾政府拉哂囉
越扯越遠!
陳個case, 睇得出香土5毛已有指示,等我總結下先:完全係台灣政治操弄事件,要死撐輿港府無関,責任不在港府!  致於潘母,要抹黑佢收黑金攪事,完全吾值得同情!
啱吾啱呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]