• 瀏覽: 49,070
  • 回覆: 687
+7
引用:
原帖由 9big 於 2021-10-18 12:42 PM 發表
潘母叫香港政府 叫駱主任就咁大聲 但唔見佢出聲叫菜菜子嘅 ?
演員點解咁做問導演啦

呢知牧師靈魂已交左俾魔鬼。

香港人真心支潘母去台灣日日開記招抗議拒批土陳同佳去自首

引用:
原帖由 海灘紅色的師兄 於 2021-10-18 01:10 PM 發表
真心唔明,去台灣一向可以攞落地簽證,係咪陳去到台灣,台灣都唔會拉?
疫情期間,正常人都好難去,好似有分類別,E家冇旅遊

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-18 01:43 PM 發表
香港人真心支潘母去台灣日日開記招抗議拒批土陳同佳去自首
佢一句都無怪過蔡政府, 證明收左民進黨錢點會咁做

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-10-18 01:47 PM 發表

疫情期間,正常人都好難去,好似有分類別,E家冇旅遊
洗乜講咁多, 陳已經係普通市民, 台灣可以好似杜文賊, 簫財子, 黃秋生......咁, 發個入台證俾佢咪得囉

明明系殺人犯,點可以放人,全世界到有眼睇,台灣唔理應該香港自己理,對死者家屬1個交代

引用:
原帖由 9big 於 2021-10-18 12:42 發表
潘母叫香港政府 叫駱主任就咁大聲 但唔見佢出聲叫菜菜子嘅 ?
袋左台幣,點敢得罪老細

潘老母真係守時員工,定時定候出嚟趴趴走

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-10-18 12:45 PM 發表
點解要公開會面,對件事有乜幫助
趴趴走老母收左台幣,所以乜9都拉鄉港正苦落水,繼續攪撕裂

引用:
原帖由 9big 於 2021-10-18 12:42 PM 發表
問吓蔡英文點解殺人犯需要教化

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-10-18 12:39 PM 發表
觸發港府前年修訂《逃犯條例》的台灣殺人案疑犯陳同佳,自前年10月因洗黑錢案出獄後,至今未起行前往台灣自首,至今年6月離開警方安全屋。案中死者

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201028/398184211452268544354827.jpeg/KtKSbFJjFQAtfk8AbFC9n1HjkZ-WqnrsoJwzTKCcM0w?v=w1280r16_9
成件事台灣搞鬼,你叫晒全港7百萬人出來都無用!主導權嚮台灣!

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-10-18 12:52 PM 發表
佳佳:E家係菜婆唔比我去吖,你同你個女都—樣咁煩
真係小去佬冇,又唔去菜菜子投訴

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-10-18 12:45 PM 發表
點解要公開會面,對件事有乜幫助
想200+1再出嚟玩過

引用:
原帖由 大有爺 於 2021-10-18 01:56 PM 發表
明明系殺人犯,點可以放人,全世界到有眼睇,台灣唔理應該香港自己理,對死者家屬1個交代
香港犯了什麼罪?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]