• 瀏覽: 44,147
  • 回覆: 6
+4
對質?? on 9

引用:
原帖由 longgun67 於 2021-10-18 11:22 AM 發表
唔好理9佢,刷存在感的人
你明的

【陳同佳出獄】台灣當局接觸潘曉穎家屬 可提供150萬台幣補償金

https://www.hk01.com/社會新聞/420196/陳同佳出獄-台灣當局接觸潘曉穎家屬-可提供150萬台幣補償金

引用:
原帖由 咸板 於 2021-10-18 12:16 PM 發表

得40個有咩用?
再有科水邊個知

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2021-10-18 01:10 PM 發表

點解台灣要賠錢比佢?
我都想知

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2021-10-18 12:16 PM 發表

ching,陳同佳100%係殘忍虐殺潘曉穎嘅兇手,連陳同佳自己都認,無謂咁講

為反潘母,而將陳同佳殘忍虐殺潘曉穎嘅兇殘行為正義化,此風氣實在不應長
陳同佳100%係殘忍虐殺潘曉穎嘅兇手

唔駛法庭裁決,你話係就係??

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2021-10-18 01:35 PM 發表

下,法庭裁決先至=事實????你冇嘢呀

古今中外無數法庭錯判或故意錯判放生,咁法庭錯判或故意錯判放生就當係事實真相????!!!!!

法庭判陳方安生阿哥方曼生謀殺彭楚盈罪名不成立放人,咁方曼生就冇殺彭楚盈呀???????!!!!!!!!!!!!

好多版友唔知你喺賽馬版勾結黃人會員而被你呃到,但我就一直睇穿你係偽藍真黃
我而家同你講陳同佳呀,唔駛東拉西扯

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2021-10-18 01:35 PM 發表

下,法庭裁決先至=事實????你冇嘢呀

古今中外無數法庭錯判或故意錯判放生,咁法庭錯判或故意錯判放生就當係事實真相????!!!!!

法庭判陳方安生阿哥方曼生謀殺彭楚盈罪名不成立放人,咁方曼生就冇殺彭楚盈呀???????!!!!!!!!!!!!

好多版友唔知你喺賽馬版勾結黃人會員而被你呃到,但我就一直睇穿你係偽藍真黃
乜你鄉下係唔駛經法庭裁決有冇罪??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]