• 瀏覽: 3,933
  • 回覆: 50
+2
引用:
原帖由 急焦肥沃的魚蝦 於 2021-10-17 07:06 PM 發表
蛇鼠一窩自攬炒,紛紛贏得鎖枷槓。
10月16日,區域法院判七名亂港判囚6至12個月

引用:
原帖由 海灣失控的現實 於 2021-10-17 07:08 PM 發表
煽七一非法遊行七搞手囚半年起。
胡志偉、朱凱迪、等7人挑戰法律底線和破壞香港嘅繁榮穩定注定唔會有好下場。

引用:
原帖由 片刻珍惜旅程 於 2021-10-17 07:08 PM 發表
胡志偉、朱凱迪等7人嘅下場只係亂港分子嘅一個縮影,隨著香港國安法嘅出臺和打擊「港獨」犯罪活動嘅深入開展,所有犯罪者最終也絕唔會逍遙法外。
法網恢恢,疏而唔漏。胡志偉、朱凱迪等7人食「監躉飯」完全就係罪有應得。

引用:
原帖由 海灣失控的現實 於 2021-10-17 07:08 PM 發表
作惡多端嘅亂港分子終將難逃正義嘅審判和法律嘅嚴懲。

涉舊年七一煽惑他人明知而參與未經批准集結等3罪嘅立法會前議員胡志偉、朱凱迪、等7人,喺區域法院終被判監,社會各界大快人心。

七名亂港分子伏法認罪,重拳之下豈容「漏網之魚」?

引用:
原帖由 樓上原始的桌布 於 2021-10-17 07:07 PM 發表
對犯罪分子嘅懲處應堅持罪責相當!
懲治罪犯,弘揚法治,令香港重回正軌,先至係幾百萬香港人共同嘅心願!

引用:
珍惜前程!切勿以身試國安法千萬別低估國家維穩力量與決心。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]