• 瀏覽: 40,586
  • 回覆: 270
引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-10-17 04:12 PM 發表
睇下澳門能通關便知乜事。

阿娥死都要自家製造,唔跟阿爺健康碼,一年後清零都不能通關
賀一成根本高傻鵝幾條街,AO 治港,不倫不類,下世都唔會通關

派晒消費券之後, 香港仍未通關, 明年店舖必定生意大縮水大裁員,  民怨四起.

等完又等都唔知等到幾時先通關

又出爾反爾正PK

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-10-17 04:07 PM 發表
愛國譚耀宗,比大陸烹你走,仲有面出聲?
賊喊捉賊

引用:
原帖由 rexso1234 於 2021-10-17 05:29 PM 發表

賀一成根本高傻鵝幾條街,AO 治港,不倫不類,下世都唔會通關
以後冇AO治港呢支歌仔唱喇,忍埋佢呢幾個月

大陸依家係用[健康碼+行程碼], 香港呢班濕鳩膠棺打撚死都唔推出行程碼, 膠棺鳩吹一定要保護市民的私隱權喎.

引用:
原帖由 初出熱身 於 2021-10-17 04:55 PM 發表
成班官員到依家,都好似重未瞓醒咁
殖民地思維仍然在荼毒及主導香港政府官員的處事手法,他們必須全部返內地進行再教育才能配合當今具中國特色的社會主義管治方式,才能充分融入大灣區跟隨上中國的現代化崛起。

豬羊牛都知道中央唔會接受自行申報啦!呢啲咁嘅廢官真係用個屎忽諗嘢!

引用:
原帖由 abcde2008 於 2021-10-17 04:43 PM 發表
有呢班自以為是官員,香港點會有運行呀。日日以為自己係高材生,專家,大陸要跟佢。
今時今日大陸,連老尾都唔俾面,會俾面你班茂利。唔通關,你香港問題,佢無所謂。林掟想將個波俾下一屆。
唯有等CY上台先可通,下年9月吧

引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-10-17 04:12 PM 發表
睇下澳門能通關便知乜事。

阿娥死都要自家製造,唔跟阿爺健康碼,一年後清零都不能通關
唔使一年,等到出年七月一號新特首上任就可以即時處理。

等林鄭落台應該快過等健康碼,求神拜佛條柒婆千其唔好連任

打~~~咗~~~新冠疲苗
就安心D啦,安全啦,安心啦,又安全啦

咁,為乜事仲要Green Pass???
係咪可以取消佢??

其實其實點解唔用大陸嗰個健康馬,簡單方面

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]