• 瀏覽: 23,470
  • 回覆: 165
+3
引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-10-17 12:34 PM 發表
中國做正常科技實驗 ! 你老美唔心虛怕什麼 ?!

英媒上周六(16日)報道,稱中國在今年8月曾於太空測試具備核能力的高超音速導彈,在低地軌道環繞地球飛行,雖然當時未命中目標,但美國情報單位對於中國太空武器的進展感到驚訝。

報道引述5名知情人士表示,中國軍方發射了載有高超音速滑翔飛行器的火箭,在低地軌道環繞地球飛行,並向目標進發。另 ...
我咪就係嗰5名知情人士其中一個囉!

我保證,只要有一個招牌跌落來,一定會砸死其他嗰4個知情人士!

加國防預算!!印錢gogogo!!年年如是講果個唔悶睇都悶

英媒??大紀元丫??

美國係日本用平民測試原子彈,震驚世界添。

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-10-17 12:34 PM 發表
中國做正常科技實驗 ! 你老美唔心虛怕什麼 ?!

英媒上周六(16日)報道,稱中國在今年8月曾於太空測試具備核能力的高超音速導彈,在低地軌道環繞地球飛行,雖然當時未命中目標,但美國情報單位對於中國太空武器的進展感到驚訝。

報道引述5名知情人士表示,中國軍方發射了載有高超音速滑翔飛行器的火箭,在低地軌道環繞地球飛行,並向目標進發。另 ...
有咩好驚訝?!睇死中國人唔可以趕超咩?!個世界已經唔係淨係你美架喇!係世界人民嘅!!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-17 12:49 PM 發表
中國在未來年, 會發射2,3百支火箭上太空都不唔出奇, 要建設太空, 這些根本就好正常,

另外, 美國自身都發射不少上太空,

但英國又唔嘈???
咁雙重標準??
狗點敢咬主人,原諒佢啦

北韓自從成功核武發射,美國就尊重北韓。

中國要繼續加油!!!

人善被人欺,國弱被人淩

兩老契又扯貓尾!美國佬又大條理由要求加軍費!

傳:導彈劍指鹹蛋超人

又玩假新聞呃軍費,美國政客真低能。

引用:
原帖由 華倫枝 於 2021-10-17 01:53 PM 發表
兩老契又扯貓尾!美國佬又大條理由要求加軍費!
美國軍工企業,如果想有肥約,先要美國政府出報告話有受到軍事威脅,所以近年美國日日吹中國威脅去呃錢。

美犬腳震

特朗普在任時,不是聲稱美國已研製出「十五倍音速導彈」麼?既然美國導彈連十五倍音速都做得到,相比之下,中國超音速導彈連垃圾都不如,美國又豈會震驚呢?

祖國加油,吊打尾狗

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]