• 瀏覽: 23,471
  • 回覆: 165
+3
引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-10-17 12:34 PM 發表
中國做正常科技實驗 ! 你老美唔心虛怕什麼 ?!

英媒上周六(16日)報道,稱中國在今年8月曾於太空測試具備核能力的高超音速導彈,在低地軌道環繞地球飛行,雖然當時未命中目標,但美國情報單位對於中國太空武器的進展感到驚訝。

報道引述5名知情人士表示,中國軍方發射了載有高超音速滑翔飛行器的火箭,在低地軌道環繞地球飛行,並向目標進發。另 ...
又可以呃國會批軍費🤣

引用:
原帖由 凡間疑惑的作業 於 2021-10-17 12:57 PM 發表
呀係射咗去隔離
英國作到連個太空靶擺係邊都知,偏離個靶幾多公里又知,乜英國有咁高科技可以量到秘密太空的極音速測試咩?

連做好隻母艦都未掂呀!劏豬都揾唔到人添

真係作古仔都睇下自己咩料先啦

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-17 12:51 PM 發表
震驚?? 關你老尾叉事
x2

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-10-17 12:34 PM 發表
中國做正常科技實驗 ! 你老美唔心虛怕什麼 ?!

英媒上周六(16日)報道,稱中國在今年8月曾於太空測試具備核能力的高超音速導彈,在低地軌道環繞地球飛行,雖然當時未命中目標,但美國情報單位對於中國太空武器的進展感到驚訝。

報道引述5名知情人士表示,中國軍方發射了載有高超音速滑翔飛行器的火箭,在低地軌道環繞地球飛行,並向目標進發。另 ...
英媒唔對美國太空軍表示震驚嘅!?

不夠準確,離目標24公里?濕濕碎啦,即系炸吾到白宮都會炸到美國國防部

英國又發揮佢連新疆都未去過,就抹到機械人被強迫勞動的大話當新聞

英國論為無中生有的假新聞大國,英國末落了!

核彈炸落去,一百公里內都冇得生

係就好la,  我國又強大鳥。

太空人  上去攪咩
得阿爺 自己知
萬一開戰
隨時打爆你個 GPS

超越美國只是時間問題。 中國係個和平嘅國家,唔會攻擊其他國家,但係一定會保護自己嘅國土。

英媒……指華太空測試高達 浮游炮  震驚尾角。

英媒指華太空建光子力研究所,測試鐵甲萬能俠,震驚美角。

引用:
原帖由 門外捉鳳凰 於 2021-10-17 01:22 PM 發表
不夠準確,離目標24公里?濕濕碎啦,即系炸吾到白宮都會炸到美國國防部
帶核彈
現代核彈威力已經是2戰時的幾百倍
偏不偏差,分別不大

m國好驚咩?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]