• 瀏覽: 41,858
  • 回覆: 313
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 必佬 於 2021-10-17 10:25 AM 發表
我4月巳經打完2針科興,昨日肚痛柯爛屎,我又要入政府數
好強嘅副作用,可惜毒果執咗,唔係又可以大做文章

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-10-17 11:00 AM 發表
武漢毒針,打你唔死,都變殘廢,到時個個無力反抗就任人魚肉!
(個個)即係有幾多個?

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2021-10-17 09:42 AM 發表
再有接種新冠疫苗後死亡個案。一名66歲葉姓男子,為了任職校巴司機,在政府的要求下被迫接種疫苗。不過,他在8月底接種一劑由...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211017/photo/bkn-20211017000043273-1017_00822_001_01b.jpg?20211017084939

我自己打左二針科興, 我身邊亦有唔小朋友都係打科興, ...
向遺屬傷口灑鹽!

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-10-17 11:36 AM 發表
再有接種新冠疫苗後死亡個案。一名66歲葉姓男子,為了任職校巴司機,在政府的要求下被迫接種疫苗。不過,他在8月底接種一劑由內地研發的科興疫苗,約3星期後便因心肌梗塞死亡,死後仍獲政府訊息提醒接種已預約的第2劑疫苗。妻子對丈夫突然離世本已傷心欲絕,還多次收到預約打針的訊息,感到十分疑惑及悲憤,質疑政府的辦事能力。
=========================================== ...
都係想做到盤數, 靚仔啲啫~

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-10-17 11:29 AM 發表

對,只會引起。

我都係官涌體育館打科興,諗住科興無料到先打,應酬下公司!果然打完無乜反應。
可憐!

要cut台先得,你知政府做嘢好死板

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-10-17 11:29 AM 發表

對,只會引起。

我都係官涌體育館打科興,諗住科興無料到先打,應酬下公司!果然打完無乜反應。
科興係不能醫腎虧。

點解毒記唔報導香港每日沒打疫苗而死的人數?

政府有無賠償?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-17 10:47 AM 發表
科興就出名,復必 die 就齋講疫苗
已經進化咗係講內地和德國合研的復必泰

米分報做唔到嘢,又走返去搞疫苗

我五月打完第二針
到依家都溝唔到女😭😭😭

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-17 10:47 AM 發表
科興就出名,復必 die 就齋講疫苗
唔鍾意咪投訴佢 好似蘋果咁令佢摺埋囉 不過東方有政府撐 一班欺善怕惡的香討專家只可以係網上吠下

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 17-10-2021 09:42 發表
再有接種新冠疫苗後死亡個案。一名66歲葉姓男子,為了任職校巴司機,在政府的要求下被迫接種疫苗。不過,他在8月底接種一劑由...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211017/photo/bkn-20211017000043273-1017_00822_001_01b.jpg?20211017084939

我自己打左二針科興, 我身邊亦有唔小朋友都係打科興, ...
打針死亡訊息!

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-10-17 11:45 AM 發表

已經進化咗係講內地和德國合研的復必泰
都係毒針,一九篤落去就玩完

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]