• 瀏覽: 49,110
  • 回覆: 621
  • 追帖: 1
+18
引用:
原帖由 門外捉鳳凰 於 2021-10-17 06:45 AM 發表
台灣省有好多混左日本狗血嘅台灣狗雜種,所以呢班日本狗雜種搞反中嘅下流招數不為奇。台灣色情文化興盛亦是源自日狗來
有關之台灣出版商正係雜種狗,而該書作者則係中華民族之叛徒、賣國賊!

「據資料顯示,《八國聯軍乃正義之師》作者劉淇昆,又名劉秉和,出生在中國北京。報稱全家因「反右」運動影響,其後赴香港定居,一九八八年移民加拿大,畢業後從事電腦工作,直至退休後不時在媒體從事時事評論。」

呢隻畜牲是影衰了世界上的畜牲.

引用:
原帖由 赤共 於 2021-10-17 06:34 AM 發表
我都覺八國聯軍是正義之師
我覺有人喜歡奶 八國鬼佬日人 屎眼 奶到傻咗 癲咗!

提示: 違規內容已被屏蔽
作者L唔L係人呀?外國當你中國人係賤人都話人地係正義之師,正乜野義呢?

同迫害黑人,印第安人有咩咁正義?

引用:
原帖由 wize 於 2021-10-17 06:50 AM 發表

正唔正義睇對乜嘢人啦,對支持清朝外族入侵中華嘅賣國賊咪唔正義囉
清政府自己向人宣戰,八國應戰
有乜錯?
而且,八國聯軍只係針對打壓漢人,消滅左明朝嘅外族權力核心
有歷史相片證明北京正義漢人當年幫八國聯軍搬梯進攻紫禁城驅除韃虜
你身為中國人竟然會唔高興?
即係你係支持外族入侵中國?
你好呀漢奸走狗賣國賊。
祇有漢奸、賣國賊才會美化八國聯軍入侵中國!

學日本仔D野

引用:
原帖由 赤共 於 2021-10-17 06:38 AM 發表

雲南一早己經種植喎係唔得所以先向外國買喎
應該係民國時期真係好多軍閥種鴉片,搞到三五年一次大饑荒

作者 及 其支持 者 多因 八國聯軍, 奸其 母系, 承傳八國聯軍 基因 .  明!

正一賣國賊,漢奸

引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2021-10-17 05:37 AM 發表
  (星島日報報道)近日有網民在社交媒體平台報料,指「誠品書店」正在出售一本名為《八國聯軍乃正義之師》書籍,書中竟說八國聯軍是一支因為人道危
(星島日報報道)近日有網民在社交媒體平台報料,指「誠品書店」正在出售一本名為《八國聯軍乃正義之師》書籍,書中竟說八國聯軍是一支因為人道危機而不得不興的仁義之師,對八國聯軍侵略中國的史實顛倒黑白,並美化西方列強的侵略,遭到各界批評。此外,「誠品書店」在港全線店 ...
依個真係痴線 究竟寫書既人有冇良知

當年大清帝國積弱,搞唔搞得掂都是大清帝國自家的事,關你外國人叉事,正乜撚野義。

攻入京城後, 縱容軍隊強姦及殺害平民百姓, 掠奪中華國寶, 之後仲放火消毀有萬園之園之稱的圓明園毀滅證據, 咁樣都可寫成正義之師, 唔怪得日本都話自己係二戰嘅受害者!

引用:
原帖由 darkgao 於 2021-10-17 06:09 AM 發表
如果出書既目的係反中,我會直接話白痴。

大清朝時期,國民黨都未去台灣。
佢哋嘅目的好清楚,係希望你係外敵屠刀下不要反抗!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]