• 瀏覽: 20,771
  • 回覆: 137
+2
提示: 違規內容已被屏蔽
下大棋

東北省大停電, 真係進步神速

移左民班走狗仲上香土吹水

引用:
原帖由 丁力 於 2021-10-16 22:05 發表
香討班煩膠大叔又打飛機自high
咁又係值得中國人驕傲既事黎既,反中L係唔會明白

引用:
原帖由 丁力 於 2021-10-16 10:05 PM 發表
好撚酸😂

引用:
原帖由 大林林 於 2021-10-16 10:54 PM 發表

有一隻留左
特登入黎串吓D黃色酸民,可惜得少狗三四隻🙉

引用:
原帖由 丁力 於 2021-10-16 10:05 PM 發表
咁討厭中國
重唔快(能)D出走臺灣
俾你走  你又無本事
留糸道  又獻世
不如……

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-10-17 01:32 發表
中國啲垃圾藍絲慢慢吹奏,登陸火星先吹奏啦,幾十年前美國已經登陸月球
美國發展得早,但中國卻有後來居上之勢,令美國及反中L不是味兒,對嗎?

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-10-16 11:56 PM 發表
真係勁,全程仲快過香港飛去倫敦,零晨十二點半起飛,早上十點就可進入太空站,快而準,內地航天專家好嘢
而家中國啲火箭好勁,發射一刻下面好多火,但係又能夠做到慢慢上升,之後再加速就穩定好多。

西天侵略歷史證明,西毒讚你即係想偷你野,搶完你條氣唔順呀?仲可以8國圍毆你!
依喲就係民主獨裁制道了,只要大家一齊殺人放火就係民主真理!
黃屎之亂可見一番!

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-10-17 12:35 AM 發表
不過老老實實我就有D唔滿意, 而家21世紀, 科技日新月異, 中國太空站冇理由仲跟住20世紀既美國NASA 方程式, 次次浪費上億元射火箭派人上去坐半年, 又浪費又危險, 上次送物資支火箭既然都能自動對接, 點解唔直接打造一個可以在地面遙控既太空站?

我唔係黑心, 須知道射火箭同上太空站坐呢D過程都非常危險, 萬一是但一樣野計錯搞出事故, 必定會大大打擊之後發展
中國太空站已經好先進,起碼可以一段時間冇人操作,國際太空站就一定要長期派人在上面。建造太空站嘅最主要目的係準備將來長期太空旅行,所以一定要派太空人上去,每個太空人都係實驗對象。

勁!

引用:
又唔抵得,幫你唔到啦小朋友

厲害👍🏼

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]