• 瀏覽: 6,587
  • 回覆: 35
美國孖士打律師行(Mayer Brown)10月15日表示,在國殤之柱問題上,將不會繼續代表香港大學處理相關問題。創作國殤之柱的丹麥雕塑家高志活(Jens G

美資行都受到打壓?唔係吖嘛

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/689 ... utm_medium=referral

29組織向孖士打施壓...
自由? 民主? what a joke 

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-10-16 06:02 PM 發表
美國孖士打律師行(Mayer Brown)10月15日表示,在國殤之柱問題上,將不會繼續代表香港大學處理相關問題。創作國殤之柱的丹麥雕塑家高志活(Jens G

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211013/525018128778792960807429.jpeg/rsCWJDRRnMH--W4rCOBgbBAzPZLl0RqvBdqS8QXakvE?v=w1280r16_9
證明呢個世界民主只係咁啲政治莊家操控手段。

阿高生真係好好笑,係都要人認同你地嘅價值觀!?同傻仔黃一L樣!!

咪L玩啦!

引用:
原帖由 人為財S 於 2021-10-16 06:36 PM 發表
阿高生真係好好笑,係都要人認同你地嘅價值觀!?同傻仔黃一L樣!!

咪L玩啦!
啲黃畜就係噉啦

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-10-16 06:02 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211013/525018128778792960807429.jpeg/rsCWJDRRnMH--W4rCOBgbBAzPZLl0RqvBdqS8QXakvE?v=w1280r16_9
邊個組織話支持就可放邊度,睇下仲有無人盲撐?😁

引用:
原帖由 人為財S 於 2021-10-16 06:36 PM 發表

咪L玩啦!
29個組織,有無邪教在內?🤭

這就是公平,公正嘅法律??

外國完美示範咩叫政治打壓

港大揾外國律師行處理政治事件根本上就錯。

引用:
原帖由 luckyma 於 2021-10-16 06:09 PM 發表
29組織向孖士打施壓...
自由? 民主? what a joke 
老尾最推崇嘅民主,自由??

[講大] 未有回應 !! 即是仲未諗到利用乜招數, 降龍十八掌 ? 一陽指 ? 打狗棒法 ? 蘭花拂穴手 ? 嚟對付 [西域蜈蚣曱甴功] !! 抑或再閉關26年添, 等到2047先練成 [無招勝有招].

利申 : 個人對事件傾向搬走 [碌野], 但質疑為何當初 (199?) 唔企硬拒絕借出地方. 當時捉蟲入seafood, 廿尻幾年至今條蟲睇怕大過 [碌野] lu.

間律師樓醒呀自己走!唔好俾一單生意仔攪到自己做咗磨心!至於之後用邊間律師樓,阿爺會有安排架啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]