• 瀏覽: 23,970
  • 回覆: 153
  • 追帖: 1
+12
丹麥很可恥

引用:
原帖由 richardli008 於 2021-10-16 01:26 PM 發表
明顯係外國勢力影響香港司法獨立喎!媽屎打以後唔洗做內地公司上市嘅法律顧問生意!
快去舉報啦,睇吓啋唔啋

港大連自主都無架咩,一件垃圾強行放左係港大咁耐,收返租係咪應該呢

當垃圾丟咪得囉,又小事化大,成班都係無能垃圾,飛龍哥無講錯

平時就猛咁敲鑼打鼓話撐大陸維權律師不畏強權, 一涉及到民主西大國驚畀人制裁報復"被政治唔正確"就即刻唔做,吊, 平日滿口"法治公義",樣樣都呃人嘅

緊記一點,當初大學比你放碌柱起度,只係借地當展覽,無責任保平安唔損壞,亦唔包維修,亦無24小時保安睇住碌嘢包安全。有冇買火險?水險?第三保?

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-10-16 12:29 PM 發表
豬頭骨, 哽唔落.
呢間律師行夠膽同西方偽民主大國撐,分分鐘班律師一去到西方就會"被強姦"."被貪污","被精神分裂自殺","被交通意外"都似

揼垃圾都要咨詢律師

發現基座結構有異,要求弱智活移開碌柱維修地基下面水管,支柱日久失修跌落嚟傷人點計?必須即時移除

處理條柱都慢手慢腳,甘看得出香港話事人,無牙又無力,
叫香港市民點放心給他,她們處理各大事務,
處理得好,可以升官發財,大家有眼看

附件

30.jpg(292.29 KB)

136.jpg(182.07 KB)

137.jpg(141.41 KB)

47_57.jpg(107.19 KB)

3_5.jpg(54.7 KB)

引用:
原帖由 banjo. 於 16-10-2021 12:29 PM 發表
豬頭骨, 哽唔落.
以前港人批評公民黨大狀專幫d刁民打官司告政府,當年d政棍就吹話有『cab rank rule』
但後來香港政府聘請英國御用大狀David Perry做檢控官告肥佬黎,卻被英國政客阻止,條rule廢L左?
依家孖士打又被美國政客逼退
同之前的美麗風景線一樣,鬼佬講野只睇自身利益

港大請律師既權利都要被剝奪?

不如唔好係內地及香港營運咪仲好

引用:
原帖由 sam0010 於 16-10-2021 12:35 PM 發表
明顯背後因為政治原因
死鬼佬經常批評中國及香港政府以政治原因干預司法,但自己卻又係咁做

引用:
原帖由 一風堂 於 2021-10-16 01:32 PM 發表
緊記一點,當初大學比你放碌柱起度,只係借地當展覽,無責任保平安唔損壞,亦唔包維修,亦無24小時保安睇住碌嘢包安全。有冇買火險?水險?第三保?
咁咪當垃圾丟罹,講咁L多托咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]