• 瀏覽: 8,760
  • 回覆: 90
引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2021-10-16 11:12 AM 發表
美國孖士打律師行(Mayer Brown)10月15日表示,在國殤之柱問題上,將不會繼續代表香港大學處理相關問題。路透社報道,曾經形容國殤之柱問題是「一

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211008/523240695796862976512743.jpeg/NXYtJomolO1u0F0BmB1ipoAh357EEiDo7w1k7e8NZO0?v=w1280r16_9
香港政府,港鐵,房委,房協,政府附屬企業例如貿發局、各大專院校、東華、保良、仁濟......都用緊"媽住打"!
雖然佢服務香港百年!今次真係幫你唔到喇!可以收工。

引用:
原帖由 吹唔漲掹唔長 於 2021-10-16 07:30 PM 發表

中國人最講風水,一條鬼佬陽具插喺香港最有名嘅大學裏面,wtf??
原來香港大學排名暴跌有其原因的

政府以後唔好用呢間野.

港大恐怖份子高層有心唔清!

正一件垃圾

引用:
原帖由 H叔 於 2021-10-16 09:41 PM 發表
都話咗叫丹麥佬拎返屋企插落佢老母個閪度咪搞撚掂囉
x2

支持美國各市獨立

請孖士打滾出香港!

引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2021-10-16 11:12 AM 發表
美國孖士打律師行(Mayer Brown)10月15日表示,在國殤之柱問題上,將不會繼續代表香港大學處理相關問題。路透社報道,曾經形容國殤之柱問題是「一

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211008/523240695796862976512743.jpeg/NXYtJomolO1u0F0BmB1ipoAh357EEiDo7w1k7e8NZO0?v=w1280r16_9
一邊話要言論自由,另一邊想律師行做生意都冇自由,又黎double standard

引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2021-10-16 02:04 PM 發表

丹麥佬同支L好識計數。
不移不拆,全勝!
移去外國,永遠朝拜,亦勝!
打碎,可大做文章,有排吹,慘勝!

所以最好先圍封,再慢慢拆散,收入倉!仲要吾講邊個位!
之後你肯比運費倉租,咪帶走支野囉!
俾個限期佢提貨,唔俾就直接堆填區見

引用:
原帖由 吹唔漲掹唔長 於 2021-10-16 07:30 PM 發表

中國人最講風水,一條鬼佬陽具插喺香港最有名嘅大學裏面,wtf??
單由生物角度來睇,呢條柱外型似生癌的香腸。🤭

引用:
原帖由 janjanjanus 於 2021-10-16 06:30 PM 發表

隻丹麥狗既劇本咪就係咁。
碌野既政治價值大得多!
咁做對孖士打好不利,港大專用律師行可以咁隨便話唔做。其他客人會點睇?

引用:

望落呢碌嘢適合攞去隊美國抓住支火把嘅女人喎

好主意,先移走支國殤柱,再放番支國安柱落去,激死班黃L!

搬入監獄,等班港大牲同支聯會年年64入去摸拜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]