• 瀏覽: 8,786
  • 回覆: 90
引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2021-10-16 06:34 PM 發表
四十年前,孖土打可以話係香港最大最惡洋律師行
四十年後今天,孖土打仍是大行,但大把華洋律師行都爬咗佢頭
從來港大喺尼碌棍都係同支聯會處理
高志活同支聯會有乜安排,唔關港大事
港大一於啄住支聯會
高志活講乜想點,叫佢去揾支聯會
而另一邊揾過間律師樓出最後通蝶畀支聯會
完全唔駛理會高志活,告到香港包單輸
正解!完全吾理丹麥雞,只啄住支L會不放,玩死佢!
不過HKU點都要做D野,圍封左先,表現出個態度先!

送去石崗軍營練靶

只要將件死物變咗一堆垃圾就可以

取消保釋,立即拘捕蔡耀昌。

包打輸律屍樓終於有啲逆開竅喇

印九龍皇帝墨寶既四塊板圍住支垃圾咪得囉😏 再定期轉其他藝術家既作品,變藝術交流之柱😚

有人路過跌咗檀香

毫無誠信,孖士打律師行可以摺埋啦!

都話咗叫丹麥佬拎返屋企插落佢老母個閪度咪搞撚掂囉

引用:
原帖由 mooncake024 於 16-10-2021 13:14 發表

因為創作人多番拖延,所以到現在都未搞好。
最簡單是港大將柱燒毀,然後高志活發表深感傷痛宣言咪算囉。
高志活唔派人來取件?
想用碌野霸佔土地牙?

又話司法獨立
而家受壓就跪低?

引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2021-10-16 02:04 PM 發表

丹麥佬同支L好識計數。
不移不拆,全勝!
移去外國,永遠朝拜,亦勝!
打碎,可大做文章,有排吹,慘勝!

所以最好先圍封,再慢慢拆散,收入倉!仲要吾講邊個位!
之後你肯比運費倉租,咪帶走支野囉!
最簡單既方法係搵人二次創作,將佢變成人民英雄紀念碑,掛埋五星旗,可以繼續放港大門口,年年紀念,易名為國安之柱

即刻拆除搬去別處,等條友攞錢嚟

港大只要報警,懷疑有煽動物品位於校園。由警方運入倉封存調查就可以了。

擺度囉!都係班碌能校長、碌能老屍、碌能學牲日日拜之嘛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]