• 瀏覽: 17,634
  • 回覆: 130
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-10-16 10:57 AM 發表
現年38歲的英國男子卡羅爾(Mickey Carroll),原本只是垃圾搬運工人,但他2002年卻幸運地中了彩票頭獎,獨得970萬英鎊(約1億港元)獎金一夜致富。英國傳媒報道指,卡羅爾成為億萬富翁後「洗腳唔抹腳」,每天都召妓、吃奢侈大餐,過酒池肉林的生活,甚至宣稱自己至少與4000名女子有性關係。其妻子桑德拉(Sandra Aitken)因受不了丈夫糜爛的生活,感到自己被背叛,於2008年提出離婚 ...
條頸鏈📿咁粗,一睇就知係暴發戶

引用:
原帖由 炎夏不見了裙 於 2021-10-16 02:00 PM 發表

真心問:皮蛋雖然係打中文字,但係我真係唔明佢想講乜鳩,你咁都睇得明佢講乜?
本住唔好歧視弱智人士既心,求其回覆下佢當日行一善啦

呢條仆街真係好命

攞一億買五號 食息都夠生活

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-10-16 11:10 AM 發表

1億用10年,每月用近百萬,以英國物價計,算係咁
離婚佢前妻肯定分咗佢大半身家,開心分手,否則點會肯復合

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-10-16 11:23 AM 發表
呢啲咪叫冇實力囉⋯好驚班建X派的將香港咁
全是沒實力的靠擦鞋
其實你自己唔識野一個柒好🤣

引用:
原帖由 apmichael 於 16-10-2021 11:19 發表
港女移民過去要好好學習
可以做洋人情婦都是一種榮幸。

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-10-16 11:10 AM 發表

佢on居姐。 花得起與懂得花係2樣野。 

10年係3650日, 4000個女人即係每日都叫雞, 有時仲要起雙飛

痴線

智商低,品格差,金錢只會令佢人生更糟糕!
呢個又衰又蠢嘅人都有點運,有個有情有義嘅蠢老婆對佢不離不棄。

引用:

其實一億用十年, 真係唔係用得好快

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-10-16 10:57 AM 發表
現年38歲的英國男子卡羅爾(Mickey Carroll),原本只是垃圾搬運工人,但他2002年卻幸運地中了彩票頭獎,獨得970萬英鎊(約1億港元)獎金一夜致富。英國傳媒報道指,卡羅爾成為億萬富翁後「洗腳唔抹腳」,每天都召妓、吃奢侈大餐,過酒池肉林的生活,甚至宣稱自己至少與4000名女子有性關係。其妻子桑德拉(Sandra Aitken)因受不了丈夫糜爛的生活,感到自己被背叛,於2008年提出離婚 ...
如果他中彩券是在38歲,我相信他會好好利用筆錢去投資,因為知道錢得來不易...

What a life

引用:
原帖由 chancc77 於 2021-10-16 03:16 PM 發表

佢on居姐。 花得起與懂得花係2樣野。 
冇錯,用來買高息股每年可generate 500-600萬 div income ,每日可有皮幾野用,可玩—世

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]