• 瀏覽: 24,684
  • 回覆: 130
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-10-16 10:57 AM 發表
現年38歲的英國男子卡羅爾(Mickey Carroll),原本只是垃圾搬運工人,但他2002年卻幸運地中了彩票頭獎,獨得970萬英鎊(約1億港元)獎金一夜致富。英國傳媒報道指,卡羅爾成為億萬富翁後「洗腳唔抹腳」,每天都召妓、吃奢侈大餐,過酒池肉林的生活,甚至宣稱自己至少與4000名女子有性關係。其妻子桑德拉(Sandra Aitken)因受不了丈夫糜爛的生活,感到自己被背叛,於2008年提出離婚 ...
前世欠左佢,今世還啩,離婚已經分左佢錢

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-10-16 11:10 AM 發表

1億用10年,每月用近百萬,以英國物價計,算係咁
離婚要分錢

離左婚,條女都要分一大份啦,我諗佢洗哂D錢,
再搵仔女幫手連線,佢又可以食軟飯享受生活啦
唔同在無得成日玩女同豪洗,可能每個月仲有生活費添

出左名再出書,重洗捱!

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-10-16 10:57 AM 發表
現年38歲的英國男子卡羅爾(Mickey Carroll),原本只是垃圾搬運工人,但他2002年卻幸運地中了彩票頭獎,獨得970萬英鎊(約1億港元)獎金一夜致富。英國傳媒報道指,卡羅爾成為億萬富翁後「洗腳唔抹腳」,每天都召妓、吃奢侈大餐,過酒池肉林的生活,甚至宣稱自己至少與4000名女子有性關係。其妻子桑德拉(Sandra Aitken)因受不了丈夫糜爛的生活,感到自己被背叛,於2008年提出離婚 ...
英國鬼多on 9

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-10-16 11:23 AM 發表
呢啲咪叫冇實力囉⋯好驚班建X派的將香港咁
全是沒實力的靠擦鞋
九唔搭八

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-10-16 11:53 AM 發表
1年洗1千萬去滾i都斷 估條友1定去賭

之前離婚已分身家

引用:
如果係中國人 一定包幾個二奶就算

鬼佬識食 食4000條女

13年召4000女,即一年300個,每星期6個接近日日,40幾歲大叔有冇咁好精力支出?

有難同當,有福自享,呢個仆街真係唔死都無 L 用,我係佢前妻真係啋佢都 on L 9 😷

有始有終。

引用:
原帖由 lctj9 於 2021-10-16 12:22 PM 發表
離婚果時老婆都分到唔少
所以錢花光了,要拿拿聲搞復合。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-10-16 01:36 PM 發表
可惜我唔中,中得咁多,系我就唔會咁散錢法
臨死你一定會後悔!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-10-16 11:23 AM 發表
呢啲咪叫冇實力囉⋯好驚班建X派的將香港咁
全是沒實力的靠擦鞋
人講東,你講西,九唔搭八

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]