• 瀏覽: 24,710
  • 回覆: 130
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 lctj9 於 2021-10-16 12:22 PM 發表
離婚果時老婆都分到唔少
我都係咁諗,唔係點會肯番佢身邊,離婚對外國人來講好普通

引用:
原帖由 吹唔漲掹唔長 於 2021-10-16 01:56 PM 發表

一日三萬幾磅??學許仕仁話齋:「一日三餐都未食飽呢」,所以富貴都係要睇佢識唔識駛,番去條柒婆度獻世啦
佢中唔夠1000萬鎊,每日計2700鎊,日日溝女差不多啦

人生勝利組,呢段新聞教我哋,有錢要拋妻棄子,自己好好享受人生。

真係人生贏家

成億都養唔到三代人?
真廢柴

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-10-16 10:57 AM 發表
現年38歲的英國男子卡羅爾(Mickey Carroll),原本只是垃圾搬運工人,但他2002年卻幸運地中了彩票頭獎,獨得970萬英鎊(約1億港元)獎金一夜致富。英國傳媒報道指,卡羅爾成為億萬富翁後「洗腳唔抹腳」,每天都召妓、吃奢侈大餐,過酒池肉林的生活,甚至宣稱自己至少與4000名女子有性關係。其妻子桑德拉(Sandra Aitken)因受不了丈夫糜爛的生活,感到自己被背叛,於2008年提出離婚 ...
有錢使乜叫雞咁危險?

肯定個男再中獎又再散

正一傻仔。

引用:
原帖由 賀天生大佬88 於 2021-10-16 02:25 PM 發表
成億都養唔到三代人?
真廢柴
識諗識珍惜嘅人係唔會有橫財命,天數嚟

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-10-16 10:57 AM 發表
現年38歲的英國男子卡羅爾(Mickey Carroll),原本只是垃圾搬運工人,但他2002年卻幸運地中了彩票頭獎,獨得970萬英鎊(約1億港元)獎金一夜致富。英國傳媒報道指,卡羅爾成為億萬富翁後「洗腳唔抹腳」,每天都召妓、吃奢侈大餐,過酒池肉林的生活,甚至宣稱自己至少與4000名女子有性關係。其妻子桑德拉(Sandra Aitken)因受不了丈夫糜爛的生活,感到自己被背叛,於2008年提出離婚 ...
港女應該學習呢種良好的英國文化,男人逢場作慶,叫雞溝下其他女,其實好平常,無必要管得太緊。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-10-16 11:23 AM 發表
呢啲咪叫冇實力囉⋯好驚班建X派的將香港咁
全是沒實力的靠擦鞋
教人殺人放火,掟燃燒彈,扮盲果班就夠晒實力啦!仲幫到200+1移民英國,皮蛋哥,落力啲出貼啦!你應該就快夠錢買機票架啦!

可能之前資產轉移比前妻再破產

個女人係部署緊報仇,瞓覺剪9咗佢😄

真係長情

咁多錢就應該錢搵錢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]