• 瀏覽: 2,038
  • 回覆: 20
【on.cc東網專訊】再有人懷疑因接種新冠疫苗後死亡,有讀者向東網報料指,其胞兄接種第2劑由內地與德國合研的復必泰疫苗後失聯,死者家屬多次尋人不果後報警求助,警方破門後發現其胞兄在獨居的單位中暴斃。家屬質疑兄長因接種新冠疫苗後,引發爆血管致死。

打左針死左人, 就一定關疫苗事咩?
唔俾佢自己本身有病咩?咁樣冤枉林鄭政府同醫護

你地仲有良知架? 更何況, 你唔清楚你自己情況, 問下
你d醫生啦! 醫生一定俾到專業意見俾你架!

大家唔好再瓜田李下, 下下打完針,死左, 就賴政府, 賴醫護,
疫苗, 每日咁多人死, 唔通都系關疫苗事咩?

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/五旬獨居漢針後家中亡-胞弟質疑因接種疫苗引發爆血管-110052162.html

狗會在我腳下,大細掌於手中
哪個再敢多說話,夷平狗會是誰
哪個可以稱霸,誰人戰績高過孤家
高高在上 諸君看吧 朕之戰績美好如畫
登山踏霧 指天笑罵 捨我誰堪誇
打完針,爆血管?新聞!

仆你個街,出事就講由內地與德國合研的復必泰疫苗

引用:
原帖由 tailo88 於 2021-10-16 10:43 AM 發表
【on.cc東網專訊】再有人懷疑因接種新冠疫苗後死亡,有讀者向東網報料指,其胞兄接種第2劑由內地與德國合研的復必泰疫苗後失聯,死者家屬多次尋人不果後報警求助,警方破門後發現其胞兄在獨居的單位中暴斃。家屬質疑兄長因接種新冠疫苗後,引發爆血管致死。

打左針死左人, 就一定關疫苗事咩?
唔俾佢自己本身有病咩?咁樣冤枉林鄭政府同醫護

你地仲有良知架? 更何況, 你唔清楚你自己情況, 問下
你d ...
點解港人可以壞到咁既地步

咩都賴疫苗。

打復必泰引發爆血管,猿狗磚家都話叫你打大脾㗎啦,唔聽磚家話,怨得邊個?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-10-16 11:31 AM 發表

咁就要問你地啦,點解

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-10-16 11:39 AM 發表

黃屍癱係咁無恥架啦
所以咪要立新聞法囉,恭喜你以後再唔會睇到

引用:
原帖由 tomymt 於 2021-10-16 11:07 AM 發表
打完針,爆血管?新聞!
應該咩系新聞?

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-10-16 11:22 AM 發表
仆你個街,出事就講由內地與德國合研的復必泰疫苗
咁都好過得返內地

尾狗西苗害人不淺

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-10-16 11:31 AM 發表

點解打復必泰會爆血管唔係心肌炎咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]