• 瀏覽: 5,693
  • 回覆: 32
黃大仙有人自縊亡,今日(16日)早上8時,有行山人士途經慈雲山道152號一小學對開山坡,赫見一名女子在上址樓梯旁一樹上自

17歲女好可惜呀,咩事睇唔開

學業問題?之前社運走上歧途?定為條仔死
新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211016/bkn-20211016082305978-1016_00822_001.html

等睇九龍灣壯士乜乜乜

真係殘忍,又摧毀左一條生命。

香港嘅年輕一代….唉

少女情懷?

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-10-16 10:30 AM 發表
等睇九龍灣壯士乜乜乜
好,一齊等 masatse009 ching入黎發表下

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-10-16 10:27 AM 發表
黃大仙有人自縊亡,今日(16日)早上8時,有行山人士途經慈雲山道152號一小學對開山坡,赫見一名女子在上址樓梯旁一樹上自

17歲女好可惜呀,咩事睇唔開

學業問題?之前社運走上歧途?定為條仔死
新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211016/bkn-20211016082305978-1016_00822_001.html
RIP

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-10-16 10:51 AM 發表

好,一齊等 masatse009 ching入黎發表下
邊個黎

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-10-16 11:12 AM 發表

邊個黎
又名阿記狂徒,據呢度 ching 研究所得,即係馬沙兄

咁後生就自尋短見, 太可惜了!Rip 🙏

又一個天使醒覺,不過行錯咗

一失足成千古恨,一死無以謝父母愛

死黎把鬼咩?
受辱就告發班淫渣曱甴先啱,為民除害!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-16 11:22 AM 發表
又一個天使醒覺,不過行錯咗

一失足成千古恨,一死無以謝父母愛

死黎把鬼咩?
受辱就告發班淫渣曱甴先啱,為民除害!
ching 意思係佢不堪有把柄喺異士手被迫淪為性奴!?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-10-16 11:27 AM 發表

ching 意思係佢不堪有把柄喺異士手被迫淪為性奴!?
佢唔報警,根本就冇得超生

一生都有機會俾班曱甴利用淫交片,雜交片,操縱一生,役使一生!

揾警求助方是正道,死只係蠢的逃避!

慘見天使思羞愧,郤患蠢行枉犧牲,但望班儍女自識諗,死也不能將問題滅,反應砥礪自勉莫再犯,

此後告發把黑暴囚,再為社會作棟樑,
莫負父母養育深恩,社會大眾寄厚望。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]