• 瀏覽: 4,023
  • 回覆: 40
引用:
原帖由 bambi1 於 2021-10-16 08:53 發表
在街上,任何問卷,任何叫你簽名支持,咩環保,咩和平,或者叫你買旗,或免費派嘢叫你裝App,全部唔好做。
我見到呢D人離遠已經即刻變到惡形惡相禁, 所以暫時呢班人都唔敢行近我身邊

明顯是蝦細佬

健身狗正仆街

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2021-10-16 09:33 AM 發表

我以前認識一個朋友讀書唔成咪做呢啲呃人,又話教練又盛,根本就係老千
而家的所謂教練, 根本好多都係得啖笑, 鐵館年代嘅教練, 好多都係曾經參賽過, 係比賽攞過獎, 佢地先可以做教練, 而家果的教練, 比錢讀完個所謂教練課程, 就話自己係教練, 有好多連比賽經驗都冇, 咁點會有說服力?

甜薯仔!個名臭哂!而家呃學生!

引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-10-16 09:47 AM 發表

唔比人走可以報警了

屬于非法禁錮
他們會用奇怪的理由取走你電話
但竟然有人肯

全世界
得香港可咁正行橫做
撈偏咁

刑罰欠阻嚇力

尼個一向都有。。。年中都唔知幾多人中招

今時今日咁多電視,傳媒宣傳教人防騙咁都仲會比人呃,只怪自己 on9

去過呢頭就知佢地直頭唔諗住呃,喺條街已經明搶,直頭捉實你唔俾你走想打交咁滯

引用:
原帖由 zoker123 於 2021-10-16 11:17 AM 發表
今時今日咁多電視,傳媒宣傳教人防騙咁都仲會比人呃,只怪自己 on9
總有些弱既人士
入世未深青年

引用:
原帖由 七分食三分粗 於 2021-10-16 09:25 AM 發表
香港地呃人先搵到錢
SCAM CITY

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 16-10-2021 10:12 發表

而家的所謂教練, 根本好多都係得啖笑, 鐵館年代嘅教練, 好多都係曾經參賽過, 係比賽攞過獎, 佢地先可以做教練, 而家果的教練, 比錢讀完個所謂教練課程, 就話自己係教練, 有好多連比賽經驗都冇, 咁點會有說服力?
以前鐵館睇獎盃,而家睇沙紙

鐵館教唔到你咁多理論1味死砌爛做,同埋1班麻甩佬互相幫手好快見效

新式果D教練叫佢幫手豆下條bar,每邊50都拎唔起

引用:
原帖由 bambi1 於 16-10-2021 08:53 發表
在街上,任何問卷,任何叫你簽名支持,咩環保,咩和平,或者叫你買旗,或免費派嘢叫你裝App,全部唔好做。
黃畜最多

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-10-16 08:47 AM 發表
仲用呢啲手法,同搶有乜分別。
衰過搶

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]