• 瀏覽: 1,862
  • 回覆: 15
本港新冠肺炎疫情「清零」一段時間後,正爭取與內地通關,但近期接連出現輸入性社區個案。衞生署今日(15日)公布,一名俄羅斯聯邦駐香港總領事館

林奠果然係人材,每次同大陸傾通關就會爆1單出來
內地剛剛先話要求香港停豁免,佢就整1單俾你睇
成日吹水話通關係頭等大事,但每次準備通關就有人玩野,攪攪下拖足2年
林奠真係高手來

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/689 ... utm_medium=referral

嘩之前已經俾人鬧到爆炸啦竟然仲有特權免檢?係咪真係當我哋香港人講廢話呢件777?我冇估錯啊就算通到關啊肯定又有一班特權人士可以通關先

引用:
原帖由 追憶 於 2021-10-16 05:25 AM 發表
本港新冠肺炎疫情「清零」一段時間後,正爭取與內地通關,但近期接連出現輸入性社區個案。衞生署今日(15日)公布,一名俄羅斯聯邦駐香港總領事館

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211015/525769493054754816107643.jpeg/kpYG4T6zqXf-RKD-fX7jegtfCFDI9g-HFqw_BQysPwU?v=w1280r16_9
佢條契弟根本就係最唔想通關

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-10-16 06:04 AM 發表

佢條契弟根本就係最唔想通關
又話咩頭等大事
錯唔緊要,1件事可以連錯3次
厲害

引用:
原帖由 追憶 於 2021-10-16 06:20 AM 發表

又話咩頭等大事
錯唔緊要,1件事可以連錯3次
厲害
佢最神奇係當我哋on9俾人鬧到爆炸都繼續做嘅可以真係犀利

大把阿豬阿狗都可以exempt

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-10-16 06:38 AM 發表

佢最神奇係當我哋on9俾人鬧到爆炸都繼續做嘅可以真係犀利
扮傻,選擇性失聰
根本無心通關,次次講通關就有呢類事件發生

引用:
原帖由 追憶 於 2021-10-16 07:17 AM 發表

扮傻,選擇性失聰
根本無心通關,次次講通關就有呢類事件發生
所以而家所謂嘅黃藍都唔鍾意佢就咁嘅意思真係唔該佢嘅班底快少少全部落台啦真係驚鬼咗佢地

點塞?! 隔離?!

打針保平安,

俄罹斯領事都只係住嘉亨灣

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-10-16 08:34 AM 發表
俄罹斯領事都只係住嘉亨灣
領事館人員呀, 睇內文啦. 妓者向來標題錯漏百出, 做標題黨好易出事

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-10-16 07:38 AM 發表

所以而家所謂嘅黃藍都唔鍾意佢就咁嘅意思真係唔該佢嘅班底快少少全部落台啦真係驚鬼咗佢地
佢自己都唔惦,班手下好極有限

立淘苑個大使都要隔離 21 日再趕走.
是否總領事館人員高級同重要過大使.

領事免檢疫漏洞
中央政府點放心同香港通關

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]