• 瀏覽: 37,094
  • 回覆: 414
  • 追帖: 1
+12
香港吾歡迎你地

嫖妓王可以幫手在老英製造另一個 咸濕經濟圈

女士可以去紅燈區工作

佢去死唔比佢去咩

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-10-15 11:06 PM 發表
咪撚番嚟啊
最緊要呢班人千其唔好返嚟, 減小香港人口, 出街搭車都唔使咁迫。

做外賣屍都俾班三哥歧視
中產轉做廚房佬唯一出路
吸自由空氣 寸步難行呀
又灰又凍嘅天氣 南方人長住 含德能啦
八點起身出門着羽絨 就知道自己幾硬膠

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-10-15 10:58 PM 發表
黃黑去到邊衰到邊掃帚星來的繼台灣又到英國
去住落就知英國好恐怖,不過都好嘅,日落後包冇塞車,吾會好似香港這樣,夜夜笙歌,越夜越多人。

香港既然噉極權,共產黨又對你唔好,攪到你喺香港有專業人仕地位都唔好,寧願去英國做外賣仔,倒垃圾,人望高處呀!

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-10-15 10:40 PM 發表
揸鑊鏟同大陸人打工
餐廳老闆係大陸人,顧客係大陸人,咁算唔算奶共  

總之唔好返嚟

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2021-10-15 10:45 PM 發表
有識之仕~大好青年~不能夠鳩縮于亂世~香港民不聊生~....快快逃離林鄭滿手血腥之暴政~....BNOer係不二之選~....快快速到大不烈顛帝國報到~..嫖妓王~鄭文傑...歡迎你(記得剪埋HKID).....
矛膽剪商講|D

都憨鳩鳩,專乜柒業丫,識飛咪又係要顧主施捨。
近身錢最惡,你揸住幾千萬係世界各地你都有真正民主自由。
真正追求民主自由唔係窮撚叫口號。
係你有幾多錢就有幾多民主自由。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-10-15 09:47 PM 發表
個個都話移民,唔通個個都有能力移民咩?由英國駐港總領事館前情報人員、被揭喺深圳嫖娼被拘後赴英嘅鄭文傑創辦嘅「英國港僑協會」,日前發表所謂「新來英港人工作和就業」網上調研報告話,只有約三成半人有全職、兼職或自僱工作;逾四成半人失業或搵緊工;去英國前,呢班受訪者最多人從事財務或保險業、資訊與通訊業同埋教育行業,但移民後佢哋最多人從事頭三位嘅行業就變成運輸及倉儲業,專業、科學和技術業,同埋住宿及飲食業, ...
揸鍋鏟係大廚!
定洗大餅?

做乞兒囉!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]