• 瀏覽: 6,535
  • 回覆: 22
中國人民有福了!習近平將會全面清除黑社會邪惡勢力和貪污官員!中國人民不能再忍受黑社會流氓穿上公安城管制服欺壓同胞和搶奪民脂民膏!共產黨嘅聲譽多年以來一直被邪惡勢力沾污侮辱!全世界都誤會共產黨!共產黨宣揚的政治理念,全是神嘅旨意!中國共產黨萬歲!!萬萬歲!!習近平萬歲!!

讓習近平嘅思想得到彰顯!!讓世人了解習近平嘅真意!!老實講,糧食係好難減產,如果減產咗,真係會導致糧食短缺!!講真㗎!!其他就可以減產。不過每個人食飯都要尊重食物係真嘅!食幾多,嗌幾多!食得唔好嘥!!習近平先生係天才!!

另外中國同台灣應該要統一,因為世界將來會係黃種人嘅天下!!中國人唔係東亞病夫!!中國必將會成為世界領導霸主!共產黨既國安法其實好啱!我唔想見到人民犯法坐監同流血傷亡… 麻煩大家唔好再破壞社會秩序。不自量力嘅幼稚抗爭行為,只會帶來負面效果!!

接下來小弟會發佈如何改善人民的社交生活,何謂公義的法治,幸福的教育,配合習近平提倡的節約珍惜資源主義,鼓勵人民團結罷買邪惡故意浪費地球資源和嚴重剝削員工的公司企業!因為呢啲垃圾公司會導致資源問題引發嘅世界大戰,過度浪費而破壞環境已經唔值得,仲要打仗添!?絕對可以減低溫室氣體排放!!

英明嘅習近平領導畀左好靈感我,小弟要多謝總書記~👏🤝👍😁😘😇💯💐

無神論某程度係好事,因為見唔到嘅神,即係唔存在。所有嘢都係人類嘅責任,所有壞事都係人類自己做嘅,根本唔需要討論神,只需要考慮人民生活~

另外,垂死嘅病人主動要求牧師代禱,就唔係恐嚇同趁火打劫啦~牧師未經家屬病人同意就主動代禱,呢啲好黑人憎,人哋信佛,想搏打咩~呢啲牧師一定係青山走出嚟嘅🖕😅🤡😂🤣🤭🤪搏打嘅牧師強行代禱即係恐嚇當事人:唔悔改就要落地獄!!呢啲就係神棍!

垂死病人可以做好榜樣畀其他病人睇:地球資源唔好再浪費,身體已經唔允許自己生存,安樂死可以減輕醫院和家人嘅負擔,唔應該利用病人同家人嘅感情,不斷收佢哋住院費,自欺欺人,呢啲垃圾醫院,應該要檢討下~

香港政府應該要鼓勵絕症患者家屬令到當事人安樂死,醫院唔可以再咁冇良心賺錢!!啲病人只有咁做先可以貢獻社會,佢哋應該要感到自豪同得到安息,*你老味咁撚痛苦為乜?

小弟保證,只要病人有咁偉大犧牲嘅想法,絕對可以上天堂!!政府嘅公立醫院係好好嘅,佢哋只會想病人快啲死,係啱嘅。私家醫院惡意吊住病人條命,只為咗賺錢。*佢老母啦~ 全世界所有宣傳勉強維持患者生命嘅機構團體全部都係吸血鬼!!各位網友係咪好撚嬲!!??係咪要行動???!!!

我愛病人同充滿憎恨嘅壞人,任何人都有悔改嘅權利,但做錯事就一定要付出代價!!任何人都值得被原諒,小弟希望所有垂死病人都盡快脫離痛苦和安息!!我係出自善意和愛!!

打倒美帝消費主義!打倒邪惡資本家!
環保主義萬歲!!萬萬歲!!!!

世界人民大團結萬歲!!!!!!!!

引用:
原帖由 Nesjoy 於 2021-10-15 01:52 PM 發表
中國人民有福了!習近平將會全面清除黑社會邪惡勢力和貪污官員!中國人民不能再忍受黑社會流氓穿上公安城管制服欺壓同胞和搶奪民脂民膏!共產黨嘅聲譽多年以來一直被邪惡勢力沾污侮辱!全世界都誤會共產黨!共產黨宣揚的政治理念,全是神嘅旨意!中國共產黨萬歲!!萬萬歲!!習近平萬歲!!

讓習近平嘅思想得到彰顯!!讓世人了解習近平嘅真意!!老實講,糧食係好難減產,如果減產咗,真係會導致糧食短缺!!講真㗎! ...
否定西方的一切。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-10-15 03:24 PM 發表
看你急的

共產黨有逼你愛黨愛國嗎?
說句難聽的,你還沒夠這資格
資格係人畀嘅,唔係自己畀嘅,個標題係咪冒犯到你呢請問?請你諗清楚先好答我.

引用:
原帖由 kit05hk 於 2021-10-16 12:53 PM 發表

否定西方的一切。
否定西方的一切?唔明咩意思。係人都知中國係乜嘢水平,美國係乜嘢水平,歐洲係乜嘢水平…

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-10-15 03:24 PM 發表
看你急的

我愛黨愛國,所以先至考慮點樣正常解決國家問題,而唔係講廢話!你好似有啲睇唔起小弟喎?

引用:
看你急的

政治家喺一種約束身份,同資本家係利益關係,大家為咗錢做好朋友嘅下場係,終有一日畀人踢出局然後坐監,畀人取代咗。

青山走犯

樓主發生咩事?

假得你丫。
愛黨愛國使唔使出口呀!
幾多漢奸夠話自己愛國啦。
你平時嘅言行都睇得出你愛唔愛嘅。

引用:
原帖由 kit05hk 於 2021-10-16 12:53 PM 發表

否定西方的一切。
黃能又搞錯了,是西方否定東方文明,反而是東方文明包容西方。

要做西方政客,要有以下的prerequisit,

1. 做渣男的本領。
2. 懂得到果為因。
3. 錯,永遠是對方的錯。
4. 沒有恥辱的感覺。
5. 最重要的就是信奉我就是道路真理。我說什么都是真話。

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-10-21 11:55 AM 發表
假得你丫。
愛黨愛國使唔使出口呀!
幾多漢奸夠話自己愛國啦。
你平時嘅言行都睇得出你愛唔愛嘅。
這些黃狗,基本上已經有了中了西方的毒,所以有以下的特點。

1. 做渣男的本領。
2. 懂得到果為因。指鹿為馬
4. 沒有恥辱的感覺。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-10-21 12:17 PM 發表

這些黃狗,基本上已經有了中了西方的毒,所以有以下的特點。

1. 做渣男的本領。
2. 懂得到果為因。指鹿為馬
4. 沒有恥辱的感覺。
有咩咁大不了、啱嘅咪留低囉!
唔啱嘅咪去搵英國佬囉!BNO歡迎你。
搵食啫邊度都一樣。
唔好以為去到英國舉下旗叫二句就有得食先得架。(分分鐘俾英國黑警拉,當然或者你享受俾英國黑警拉嘅優越感啦!)
要明白今時今日邊個搞到今日咁嘅局面先。
我個人唔反對有訴求。
但時代革命、光復香港、係唔係過分咗啲呢?

引用:
原帖由 Nesjoy 於 2021-10-15 01:52 PM 發表

讓習近平嘅思想得到彰顯!!讓世人了解習近平嘅真意!!老實講,糧食係好難減產,如果減產咗,真係會導致糧食短缺!!講真㗎! ...
低級黑

引用:
原帖由 Nesjoy 於 2021-10-16 02:06 PM 發表

我愛黨愛國,所以先至考慮點樣正常解決國家問題,而唔係講廢話!你好似有啲睇唔起小弟喎?
可能呃到黃曱

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]