• 瀏覽: 44,333
  • 回覆: 249
  • 追帖: 1
+20
引用:
原帖由 ooqq3 於 2021-10-15 10:08 AM 發表
未通關,我睇下點樣賴落內地人
呢廿年來左幾撚多新移民

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-10-15 10:39 AM 發表
燒還燒, 唔好害死行過公路嘅司機
撞死把就

引用:
原帖由 jon12345 於 2021-10-15 10:34 AM 發表

yellow object: 新香港人
但香港好多黃人都是系大陸出世喎

慣咗堵路

又係新香港人

唔知下次目標係未中聯辦呀金鐘軍營門口呢

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-10-15 11:47 AM 發表

香港比大陸大媽害死
香港黑暴害死

引用:
原帖由 ooqq3 於 2021-10-15 10:08 AM 發表
未通關,我睇下點樣賴落內地人
唔係內地人?.....咁一定係新移民
唔係新移民?.....咁一定係藍C
唔係藍C..........好學唔學, 學埋內地人D衰野....
公我贏, 字你輸, 通殺......

引用:
原帖由 vvoy 於 2021-10-15 10:29 AM 發表

你見到雞翼豬扒 ?
成隻豬都見到~何止豬扒

尖東路旁都唔知幾多高尚人仕邊食邊嘆汽車廢氣。

引用:
原帖由 外星baby 於 2021-10-15 10:04 AM 發表
究竟有幾喜歡燒烤才會在公路旁BBQ?今日(14日)網上平台流傳一條長約11秒的片段,清楚見到3名中年女子在西九龍高鐵站對開的匯翔道燒烤。涉事片段未有拍攝日期及時間,片中所見,3名中年女子「擔凳仔」坐在路邊,前方則放有一個燒烤架,非常大煙,而不遠處則放有一架手推車,估計是「通知」駛至的車輛,避免將她們撞倒。當私家車放慢車速駛近了解時,3名女子雖一度抬頭,但其後又再旁若無人地燒烤,令拍片人非常疑惑,開 ...
諗起逃學威龍,“星仔星仔整條腸仔黎”

引用:
原帖由 starr 於 2021-10-15 10:07 AM 發表
佔中都試過啦,馬路打邊爐都得
支持狗奴才帶成家去吐露港公路燒烤🤣

引用:
原帖由 Ming917830 於 2021-10-15 12:22 PM 發表
有新聞話佢地重陽燒衣喎~
https://hk.news.yahoo.com/重陽節-3-女馬路旁圍爐燒冥鏹-市民以為燒烤報警-025157509.html
Oh no

香港歡迎來多d新大媽

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]