• 瀏覽: 50,632
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-10-15 06:39 AM 發表
就陳同佳已離開安全屋,有網台播出潘曉穎母親的錄音回應,潘媽媽質疑,「深山有個殺人犯會否危害香港人安全?」,又指殺人犯可以自由出入.......

潘伯母政總開記者會,我想潘伯伯都心知肚明,陳君無意出席,記者會大概只不過潘伯母又一個訴苦大會。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2262574/即時-港聞-潘曉穎母下周政總門外開記者會-望陳同佳出席-對話
應該是徐×君在幕後從中搞鬼

引用:
原帖由 返工會暈 於 2021-10-15 09:44 AM 發表

冇左黃畜後嘅藍絲都好恐怖下

人哋死咗個女兇手逍遙法外
出黎嘈有咩問題
我想請教一下閣下,唔批入台證請問關香港政府乜嘢事呢?到底嘈香港政府D乜呢?

引用:
原帖由 返工會暈 於 2021-10-15 10:58 AM 發表

「關香港政府乜嘢事」呢個問題就真係「關我乜事」
家人被殺兇手逍遙
比我會用「盡」所有方法去討公道
既然用「盡」方法當然包括哦正苦
仲有
市民有解決唔到嘅困難
唔搵腥港正苦搵邊個
唔通搵北韓正苦
哦~原來如此,你唔去工作冇錢洗,就要用盡方法問人攞,問唔到其他人借就嘈自己老母?再借唔到就去打劫?明白晒啦!老母唔買玩具比你就可以理直氣壯打老母,恕我直言,歸根究底係你唔去工作呀!你明唔明呢?

引用:
原帖由 返工會暈 於 2021-10-15 06:28 PM 發表

傻仔即係傻仔
殺人尋公義同買玩具比較
呢D叫尋公義?你咪能玩啦!唔係口叫公義就代表真係為公義先得㗎?連基本是非對錯都唔識分你憑乜講公義呀?真心覺得你好可憐!

引用:
原帖由 返工會暈 於 2021-10-15 11:21 PM 發表

而家有個殺人犯
連審都唔駛審可以周街行
但有條柒頭話人咩買唔成玩具
都唔知噏乜春
真心想幫死者討回公道,你係咪應該去吊鳩蘇貞昌唔發入台證給陳同佳呢?陳同佳冇簽證請問佢點登機呀?你連自己應該嘈邊個都唔識分,恕我直言,我只可以說你是可憐蟲一名!同D仆街黃絲和你塞思維為一鳩樣!

引用:
原帖由 返工會暈 於 2021-10-15 11:38 PM 發表

呆灣唔發入台證
所以咪叫正苦幫手施壓囉
唔通你比肛交泉強姦去報警
差人叫你自己去捉人
吓乜地方政府對地方政府可以咁樣施壓強制對方發簽證咩?國與國都冇可能啦!潘老母係咪應該去台灣開記召才對呢?看到閣下這種人真心明白香港人質素每況愈下真係有原因的,難怪年前黑暴私了可以發生在香港!

引用:
原帖由 錯愛 於 2021-10-15 10:44 PM 發表

如果陳生有悔意,去一個與台灣有引渡條例的國家,那國家便可引渡他去台灣。
唔好意思,全世界好似冇一個國家與台灣省有任何引導協議簽署。

引用:
原帖由 返工會暈 於 2021-10-15 11:54 PM 發表

係咩
咁菲律賓人質事件
貪曾都打電話去叫人幫手喎
咁差人叫你自己去捉人點睇呀
麻煩你上網睇清楚菲律賓人質事件是誰幫香港政府解決吧!