• 瀏覽: 50,477
  • 回覆: 557
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 今天熱情的作業 於 2021-10-15 07:01 AM 發表
佳哥隊林你個女又可以全身而退係佢本事,佢隊林埋你都仲得
非常同意....

潘母有無去過中華旅行社開記者會或請願

告佢犯聚眾, 正一八婆

邊個話佳仔係兇手?
又未經審訊就話人係兇手, 我係佳佳我一定告佢誹謗罪

究竟佢收咗台灣幾多錢?

應該揾台灣蔡對話,揾個兇手對話,除咗狂鬧佢之外有乜用😖

重推逃犯條例囉,反正班黃曱甴已完都已經DQ晒,條例好快通過

點解要出席香港嘅公審大會,佢嘅人身安全誰人保證,唔係勞煩香港警察係嘛,對完話之後又點,台灣一日唔畀佢過去,佢喺香港都係自由身,唔通潘媽想佢自盡以慰亡女在天之靈

引用:
原帖由 DSOM 於 2021-10-15 07:38 AM 發表

點解要响政總門外開??
佢想聽材鄭講"我幫你唔到,你去問菜省長啦"

問下200幻人先啦

引用:
原帖由 lcyllya 於 2021-10-15 10:45 AM 發表
重推逃犯條例囉,反正班黃曱甴已完都已經DQ晒,條例好快通過
但黃人臥底林鄭月娥唔會再重推逃犯條例,因為喺2019年林鄭月娥目的已達,可惜好多藍人仲懵閉閉

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-10-15 06:39 AM 發表
就陳同佳已離開安全屋,有網台播出潘曉穎母親的錄音回應,潘媽媽質疑,「深山有個殺人犯會否危害香港人安全?」,又指殺人犯可以自由出入.......

潘伯母政總開記者會,我想潘伯伯都心知肚明,陳君無意出席,記者會大概只不過潘伯母又一個訴苦大會。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2262574/即時-港聞-潘曉穎母下周政總門外開記者會-望陳同佳出席-對話
呢個人可以不理!
是借死人攪事,與科大學生及太子地鐵站是一樣!
你有要求就出公開信給台灣蔡英文,請求佢放殺人犯入境!
香港己為此而付出了很大的代價!
兩年黑暴更引來國安法平亂!
這個女人又想挑起事端,其心可誅!

有人仲想炒作?
今天呢單野冇可能炒得起

引用:
原帖由 bomdhead 於 2021-10-15 07:35 AM 發表

其實陳同佳好無奈, 好被動, 承受無比壓力, 內心痛苦自己知, 全無潛逃意圖, 並盡量配合事件發展, 希望早點將事件了結.

開始有啲同情佢!
認同陳同佳處境好被動,但唔會同情佢。

引用:
原帖由 bomdhead 於 2021-10-15 07:35 AM 發表

其實陳同佳好無奈, 好被動, 承受無比壓力, 內心痛苦自己知, 全無潛逃意圖, 並盡量配合事件發展, 希望早點將事件了結.

開始有啲同情佢!
挑, 佢殺人前有冇問人比唔比佢殺先殺? 入台証? 上左機落左地佢台灣好意思送佢返黎? 做得出都睇怕比世界笑到面黃。

一人行一步,陳同佳填份入台証申請表,潘媽媽幫忙遞表申請,睇下究竟係台灣方面玩野還是陳同佳唔敢去面對責任吧...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]